100 MOST INFLUETIAL YOUNG ENTREPRENEUR AWARD

Alhamdulillah.. Another award for #sifufbads ! 100 Most Influential Young Entreprenuer.. Disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan.. Alhamdulillah! Tahniah to Mr Ceo, @koijamal yg juga founder Sifufbads.. Tahniah to team sifufbads! Dan thanks to supporters Sifufbads yg selama ni support.. (mcm ucapan cliche’ pmng award😅)!! Alhamdulillah…

 

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. nana says:

    Tahniah kepada sesiapa yg dpt award

    gastric pain

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!