100 MOST INFLUETIAL YOUNG ENTREPRENEUR AWARD

Alhamdulillah.. Another award for #sifufbads ! 100 Most Influential Young Entreprenuer.. Disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan.. Alhamdulillah! Tahniah to Mr Ceo, @koijamal yg juga founder Sifufbads.. Tahniah to team sifufbads! Dan thanks to supporters Sifufbads yg selama ni support.. (mcm ucapan cliche’ pmng award😅)!! Alhamdulillah…

 

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. nana says:

    Tahniah kepada sesiapa yg dpt award

    gastric pain

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!