7 Punca Kenapa IG Anda Susah Nak Dapat Pelanggan? Susah Nak Menjual?

 

Untuk anda yang berbisnes di Instagram, ada tak persoalan2 macam ni bermain di fikiran anda?

“Knp IG aku susah sgt nak dpt pelanggan?”
“Knp org masuk tapi tak membeli?”
“Knp lah rmi org tny tapi tak nk beli?”
“Profile visit ada masuk.. Tapi sales tak masuk plak..”

Kalau ada.. Sah! Anda wajib ketahui 7 punca yang membuatkan orang ‘bosan’, ‘pening’ dan ‘serabut’ dengan IG anda..

Nampak memang kasar bahsanya, tapi itulah hakikatnya.. Dan, tak guna ada followers ramai tapi tak boleh convert sales!

Tonton video yang berdurasi 15minit ni, inshaAllah anda bakal kenalpasti apakah punca-puncanya.. Kenapa selama ni IG anda hambar, orang keluar masuk dan tiada sales yang masuk!

Dan ini baru 3% dari 97% yang bakal di bongkarkan dalam seminar “MCIG”, Missing Chapter – IG Advertising pada March nanti. Nak tahu lebih lanjut? Klik banner bawah ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. prslley says:

    nk belajar cara tarik pelnggan dalam instagram

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • SifufBads yakin setiap founder ada impian mereka masing2 dan salah
  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya Hanya seorang
  • Setuju tak bg seorang usahawan seorang founder Leader TIME
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • isteri sy benti kerja lepas 5 tahun Happy nya sy
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!