JUAL JAMU JER, 1,000 BOTOL SOLD OUT KURANG 4 HARI LAUNCH. APA RAHSIANYA?

Ini kisah Noraslinda founder Rossa Lynda Malaysia, seorang perawat jer pada mulanya, tpi sebab niat nak bantu golongan wanita, dia keluarkan produk herba (jamu) wanita especially untuk yg dah berkahwin. Story orang bjaya ofkos bermula dgn cbaran & ujian kan? Sis ni pun tak berkecuali.

Dari background family yg susah, adik bradik ramai. Arwah ayahnya perawat saraf & tulang. Sis Linda pernah buat 3 kerja dlm satu hari. Pagi jual nasi lemak, petang part time kt kfc & malam kerja di klinik as pmbantu dokter hnya untuk bantu family. Tapi itu dulu.

Dipendekkn citer, rezekinya dia dapat kerja swasta lepas kwen. Then, kisah bmula bila dia jatuh sakit hampir nak lumpuh yang mana nak dapatkan perawat masa tu susah. Mmg terasa nak give up tapi, dengan semangat yg kuat dia pulih n tekad untuk bantu org lain dengan jadi perawat sperti arwah ayahnya buat. ??

Lepas decide berhenti kerja. Dia fokus 100% merawat orang & belajar rawatan tulang smpai berjaya ke tahap Master Tulang dan sambil tu buat produk herba (jamu) ni. Dia start kenal SifufBads pun tahun lepas. Itupun tau dari Founder Zafesha katanya.?

“Sales saya naik mendadak hampir 75% lepas first time join kelas sifu, padahal saya jual produk baru dan bila join kelas ke-2 naik lagi sales..”

Nak tau apa RAHSIANYA?

#1 OFFER TRIAL PACK

Dia introduce trial pack pada prospek yang nak cuba2 produknya & juga promote kepada customer2 yg pernah mengurut dengannya. Dari situ sahaja, 1K botol SOLD OUT tak sampai 4 hari launch. Hebatkan?

#2 SHARE CONTENT

Dia banyak educate audiens tentang penjagaan tulang & info kesihatan & kesuburan wanita . Dari situ, org banyak sedar pentingnya organ dalam diri manusia. .

#3 LEAD ANAK BUAH

Balik dari klas, dia terus apply apa yg sifu advice especially utk jadi leader. Slama ni dia sibuk dgn urusan mengurut. Smpai lupa utk tunjuk ajar agent, dropshipnya buat sales dgn betul. Jgn terkejut, team dropshipnya juga ada yg dah capai 4 angka tau!

Ada yg terinspire dgn sis Linda kita ni? Kalau ada cer komen “Sayafu!”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!