Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

5 Cara Tingkatkan Trust Setinggi Gunung Kinabalu (Khas Untuk Anda Yang Baru Mula Bisnes di FB)

Diterbitkan pada Dec 19, 2016 oleh

TRUST? Benda apa tu bah? Penting ke bah? Eh, terSABAHAN plaks.. Hoho, btw of course penting! Lagi2 org baru. Anda wajib thu bgimana nk bina trust, bina keyakinan, barulah prospek yakin nk beli produk anda. Ni tips khas dari SABAH bah..

Seriously,

Bila anda bina TRUST dlm keadaan sub-conscious, mrk juga akan beli dlm keadaan sub-conscious..

“MENDE APA PLAK SUB-CONSCIOUS NI?”

Haa.. Sub-conscious ni adalah separa sedar, mksudnya.. Anda bole meyakinkan mereka tnpa mereka sedar! Dan, mrk juga akan mmbli tnpa sedar! Mrk tkde nk pikir byk dah.. Mrk bli sbb mmg mrk yakin, pecaya..

Amacam? Best ke sangat best?

“WOW, TU BEST GILA SIFU!”

So, arini SifuFBads nak kongsikan 5 tips cmne nk tingkatkan lg trust trhadap prospek anda.

[1] BUYING TRIGGER

Yes, kuatkan buying trigger di fanpage anda. Apa benda buying trigger ni? Cube search di “buying trigger” di page sifufbads ni. Ada kita kongsikan sblm ni.

[2] GUNA FORMULA CO.C.A

Ha, ingat lagi tak posting “EH COCA JE? BUKAN COCA-COLA?” Ha cari posting tu, bca dan hadamkan. Ada di page sifufbads. Tulis CO.C.A di bahagian search tu, nanti jumpa la…

[3] SOCIAL PROOF

Kena ada social proof di fanpage. So, apa cara plg cpt nk dptkan social proof? Buat contest, minta dorg komen. Buat LIVE.. Buat LIKE MKTG utk bykkan lg fans..

[4] BRANDING AWARENESS

Yes, salah satu cara bagaimana buatkan org mula tertanya-tanya dan akhirnya jatuh cinta dgn bisnes anda ialah dgn buat Teknik Hantu. Antara cara mudah bgimana nk buat branding awareness.

[5] BINA RELATIONSHIP

Jgn menjual je! Kena engage, bina relation dgn prospek anda! So cmne nk engage? Ce akhiri posting anda dgn soalan.. atau bg arahan utk komen..

Haa, faham ke faham ni?

Okay, bagus bah kau ni.. Tu bru sikit, ikutkan mmg byk lagi. Amek yg simple dan mudah utk anda fahamkan. Nk lg details, setiap point tu sila search di page sifufbads ye.

Komentar (1)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!