SifuFbads Copywriting (RM45)

Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda…

Anda akan didedahkan “the real secret formula”bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia!

Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini…

Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain dah berlari, anda masih lagi merangkak. Nak study copywriting? Buku ini boleh “ajar” anda..

Bagaimana Mula Bisnes Dari Planet Neptun (RM45)

Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook…

Inilah buku yang dicari-cari Oleh ramai usahawan newbie! Anda akan ditunjukkan “step by step” bagaimana guna FB ADS untuk menjana sales hanya dari Facebook secara quick & easy!

Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je…

Nak buat Fb Ads tak susah! Jika setting, teknik dan strateginya betul, ditambah dengan copywriting yang power.. InsyaAllah, iklan anda akan dapat hasilkan result yang bagus! Saya boleh katakan, ramai yang dah berjaya janaincome 5 hingga 7 angka hanya dari Fb Ads. Percaya la cakap saya!

107 Tips Sales SifuFBads (RM30)

Graf sales makin lama, makin turun? Pelanggan makin kurang? Produk tak laku? Bisnes hampir lingkup? Dah buat macam2 tapi sales maintain negative, langsung takde untung? Stress melampau sebab selalu takde idea camne strategi nak boostkan sales?

Haa.. sebab tu kami keluarkan buku ni – 107 TIPS SALES SIFUFBADS. Ianya mengandungi tips2 yg kami gunakan utk gandakan sales sehingga jana 7 angka. Kami juga dh kongsikannya kepada student2 sifufbads. Alhamdulillah, sales mereka makin kencang! Order masuk tak henti2! Bisnes bertambah masyuk!

Dan kini, kami akan kongsikannya pula kepada anda..

7 Steps FB Ads For Owner Business (RM25)

Anda owner bisnes? Ada premis? Ada produk sendiri? Ada staff? Tapi tak pernah buat online marketing? Uish.. bahaya tu! Sekarang ini, kena ikut perubahan teknologi. Kalau tak, bisnes kita akan ketinggalan. Susah nak berkembang. Paling teruk, bisnes kita lingkup! Ini yang patut kita risaukan!

Sekarang ini zaman online marketing. Zaman di mana, ramai orang mula suka membeli secara online. Sebab itu sekarang ini kita dapat lihat, ramai owner bisnes dapat naik dengan laju! Kejap je sales dah berpuluh ribu! Tapi, bagaimana mereka lakukannya? Yes.. dengan online marketing.

Sebab itu, kami tulis buku ini. Sebuah buku khas untuk owner bisnes yang belum pernah buat online marketing.Kami kongsikan step by step cara paling simple. InsyaAllah, anda mudah faham dan follow.

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Dalam bisnes ada masanya untungada masanya rugiTu dah jadi adat
  • Bagi newbie yg baru nk berjinak2 nak buat iklan berbayar
  • 3 hari mereka dah berkampung di Academy SifufbadsBanyak perkara yg
  • Mula2 dulu Sifufbads ingatkan founder pada syarikat Faiza ni anak
  • Cara tingkatkan engagement di page  ig adalah dengan buat
  • Untuk buatkan produk lebih diterima ramaiAnda jual produk melalui MANFAAT
  • Bila cerita sacrifice niMungkin tajuk ni sesuai founder pada supremeberries
  • ESOK  LIVE SIFUTOK ANDA TANYA SIFUS JAWAB BERSAMA SIFU
JOM SERTAI PROGRAM THE FOUNDR CHAPTER
JOM SERTAI PROGRAM THE FOUNDR CHAPTER

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Ketahui Rahsia² Dalam THE FOUNDR CHAPTER ini, atau anda terus biarkan bisnes anda nyawa² iklan dan terus TERKUBUR..