Sifufbads Copywriting (RM55)

Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda…

Anda akan didedahkan “the real secret formula”bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia!

Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini…

Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain dah berlari, anda masih lagi merangkak. Nak study copywriting? Buku ini boleh “ajar” anda..

Bagaimana Mula Bisnes Dari Planet Neptun (RM45)

Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook…

Inilah buku yang dicari-cari Oleh ramai usahawan newbie! Anda akan ditunjukkan “step by step” bagaimana guna FB ADS untuk menjana sales hanya dari Facebook secara quick & easy!

Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je…

Nak buat Fb Ads tak susah! Jika setting, teknik dan strateginya betul, ditambah dengan copywriting yang power.. InsyaAllah, iklan anda akan dapat hasilkan result yang bagus! Saya boleh katakan, ramai yang dah berjaya janaincome 5 hingga 7 angka hanya dari Fb Ads. Percaya la cakap saya!

7 Steps FB Ads For Owner Business (RM25)

Anda owner bisnes? Ada premis? Ada produk sendiri? Ada staff? Tapi tak pernah buat online marketing? Uish.. bahaya tu! Sekarang ini, kena ikut perubahan teknologi. Kalau tak, bisnes kita akan ketinggalan. Susah nak berkembang. Paling teruk, bisnes kita lingkup! Ini yang patut kita risaukan!

Sekarang ini zaman online marketing. Zaman di mana, ramai orang mula suka membeli secara online. Sebab itu sekarang ini kita dapat lihat, ramai owner bisnes dapat naik dengan laju! Kejap je sales dah berpuluh ribu! Tapi, bagaimana mereka lakukannya? Yes.. dengan online marketing.

Sebab itu, kami tulis buku ini. Sebuah buku khas untuk owner bisnes yang belum pernah buat online marketing.Kami kongsikan step by step cara paling simple. InsyaAllah, anda mudah faham dan follow.

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Layannn??? Takkan nak layan hari2 sifu???   Sabar2maksud kena
  • Setuju tak kalau SifufBads ckp sbb ketakutan dlm diri byk
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!