Venue
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam.
Time
9am – 7pm (Jumaat & Ahad)
9am – 11pm (Sabtu).
Date
3 - 5 Mac 2017
(Jumaat - Ahad)
Big event this Mac…
Buat Pertama Kalinya, Sifufbads Bekerjasama dengan Karangkraf & Kami Nak Jemput Anda ke Karnival Karangkraf 2017!
Jangan lupa bawa semua keluarga, kawan-kawan, saudara-mara sekali datang ke karnival ini!

Karnival Karangkraf adalah acara tahunan yang dianjurkan sendiri oleh Kumpulan Media Karangkraf. Ia adalah salah satu event terbesar di Malaysia yang mempamerkan buku-buku dan majalah terbaik dalam bahasa melayu. Karnival ini ada diumumkan di surat khabar sinar harian, majalah, tv dan radio.

Sejak karnival ini dibuat, ia dapat respons baik dari pengunjung yang datang dari seluruh Malaysia. Akan adan pelbagai jenis aktiviti dan tawaran menarik sepanjang karnival ini berlangsung. Hampir 300,000 pengunjung yang telah hadir setiap kali karnival ini diadakan pada setiap tahun. Sasaran karnival kali ini adalah 1,000,000 pengunjung!

KARANGKRAF Karnival MAP
Why KARANGKRAF Karnival?
"
Menteri Pendidikan II,
YB Dato' Seri Idris Bin Jusoh
Ini Program Ilmu Terbesar di Malaysia. Selain Pesta Buku Antarabangsa, inilah yang paling besar. Ia mengajar pengunjung budaya membaca dan budaya meningkatkan ilmu.
What's HOT?
Karnival Karangkraf Full Layout for 3 Days.
19 Sebab SERIOUS-ISH Kenapa Anda Perlu HADIR ke Karnival Ini...
1. 'Geran Bisnes Sifufbads' Khas Untuk anda yang serius GILA KAW-KAW nak jadi Usahawan Bernilai RM100,000!
2. Cabutan Bertuah setiap hari untuk anda menangi! Setiap hari-hari karnival macam hari raya! Motor ada, hoverboard ada, laptop ada lagi nk apa? ehee.
3. Penampilan Khas Najib Asaddok & Sifu Jamal di 'MINI SEMINAR SIFUFBADS' secara LIVE didatangkan SPESEL untuk anda.. HARI SABTU! (4 Mac) Jam 11.00 pagi)
4. FREEGIFT special dari SIFUFBADS dan Vendor-vendor BlueXentro (contoh: Handfan, Popcorn LIMITED EDITION color biru!, Cotton Candy Biru Pakngah! (semua biru katakau!), Helium Balloon BlueXentro and many more....!
5. Buku '7 Step FB Ads for Owner Business' PERCUMA untuk anda yg nk berjinak dlm bisnes online.
6. Kutipan amal daripada badan-badan NGO kepada yang memerlukan. Sambil shopping beli saham utk akhirat. amin.
7. BerNetworking & Networthing bersama tokan-tokan bisnes online dan berpotensi menjadi stokis/agen mereka. Lebih 30 jenama besar dlm industri online 3hari 2mlm disana meh dtg sembang..
8. Upacara Pelancaran Buku Eksklusif, buku yg bakal merubah hidup anda 361 darjah! Secret fresh from ketuhar Sifufbads! NANTIKAN!.
9. Pelbagai aktiviti menarik untuk si Cilik anda (5 - 10 tahun) yg buatkan anak kome taknak blik umah 3 hari 2 malam! Spesel punya badut kita bawakan utk anak-anak anda! Magical Clown, Face Painting n moree..
10. Buat abang akak pokcik mokcik ada special slot iaitu 'Cabaran 21 Hari Kurus oleh Aizat Razak' membantu akan menguruskan badan dengan cara yg paling sihat!
11. Aktiviti menarik utk para-para gadis, ibu-ibu & hotmama kt luar sana iaitu slot memasak khas dibawa oleh chef-chef yg supaaaapawaaa..
12. Sesi ramahs mesra bersama Novelist-novelist yg dah buat air mata korang berkaca. Mereka turut ada menantikan kedatangan anda!
13. Forum Islam special dibawakan untuk anda oleh ustaz/ustazah yg sememangnya menusuk kalbu dalam berbicara. Ini yg anda nantikan! :)
14. Sesi bersama para-para Icon Usahawan Bisnes Digital dgn sesi sharing, Q&A dan pelbagai lagi
15. Persembahan Silat Eksklusif tradisi melayu yg kian sepi kini kembali dgn nafas baru! Aksi Protect Yourself 2.0 (Silat Cekak Ustaz Hanafi)
16. Happy hour bersama Mister Potato! Makan kentang sampai terlentang! huehuehue..
17. Diskaun Majalah & Buku Terhebat Sehingga 90% oleh Kumpulan Media Karangkraf yg bikin pecah sales kasi licin cuci gudang.
18. Mini arcade khas untuk kanak-kanak & teenage seperti mini golf, throwing can, Telematch n etc..
19. Bunyi enjin 1000 kuasa kuda bakal mengegarkan Karnival Karangkraf 2017 kali ini bersama abang-abang ensem semestinya MASKULIN BIKE GATHERING 2017

Ada pelbagai aktiviti, barangan eksklusif dan hadiah menarik yang telah disediakan khas untuk ANDA. Kami pasti anda akan melompat gembira dan bersyukur kerana anda boleh dapatkan produk Karangkraf dengan HARGA PROMOSI kaw-kaw murah! Anda tak boleh dapatkannya di tempat lain. Best, kan?

Sebenarnya ada banyak lagi KEJUTAN yang bakal menanti anda! Nak tahu? Kenalah datang! Ajak semua family, rakan-rakan, jiran-jiran taman dan saudara-mara belah mak ayah datang ke karnival ini! VIRALKAN juga di FB anda! Saya pasti mereka juga tak sabar-sabar nak ber-shopping sakan di karnival Karangkraf ini!

HOTLINE
03 9055 4938