Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

50% Pelanggan Yang Datang ke Kedai Coconut Shake, Jumpa di FB

Diterbitkan pada Dec 8, 2017 oleh

“LEBIH 50% CUSTOMER YG MINUM COCONUT SHAKE SY NI DTG DARI FESBUK, LEPAS GUNA TEKNIK _____ NI TIME SY BUAT IKLAN TARIK KE KEDAI”

Lepas bang ensem apply satu teknik ni, korg boleh tgk sendiri kt page beliau Kota Kinabalu Coconut Shake Original punya effect..Org berduyun duyun serbu kedai beliau sampai tak nampak kaunter dibuatnya..Mesti korg tertanya tanya kan?

Nk thu? Kena la TONTON video ni sampai abes..

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!