DOKTOR NI ASALNYA ZERO KNOWLEDGE PASAL BISNES, TAPI MULAKAN DGN 1 LANGKAH ‘BIJAK’ SBLM RUN BISNES ONLINE BELIAU DAN KINI HASILNYA..

Walaupun sblm dah ada keje yg ‘sedap’ dan gaji boleh dikatakan ok, tapi hati beliau meronta2 nak tambah income family tanpa rasa runsing time tgh bulan..

Alhamdulillah..Kini, beliau berada dalam ‘on track’ utk achieve apa yg beliau nak capai..

Opps..Lupa nak kenalkan siapa gerangan doktor cantik ni..Nama beliau Dr Nadya Amin Shaharudin dan berasal dari perak..Merupakan pengasas pada produk skincara, Dermourra

Jom ikuti short story pasal beliau..

Beliau mmg sorang yg minat sgt dgn bidang rawatan kulit..Dan niat beliau buat produk ni adalah nak bantu org yg ada masalah kulit tanpa perlu pakai heavy makeup dan guna makeup yg ada bahan berbahaya..

Actually, beliau start ni pada 23 Mac 2018..Usia beliau sgt ‘muda’ lagi..Tapi sblm beliau run bisnes, beliau mulakan dgn ‘topup’ ilmu2 marketing, sales dan bisnes..

Ofkos..Bila nk ‘tempuh’ alam bisnes ni, ilmu bisnes kena ada supaya x asyik melanggar dinding jer..

Dan sblm tu, beliau xpenah langsung buat apa2 bisnes termasuklah jadi jual produk org..

KENAL SIFUFBADS LEPAS SCROLL FB..

Beliau mula kenal Sifufbads ni, lepas beliau scroll2 fb personal dan dari situ beliau terjumpa Sifufbads..Dan mula lah beliau stalker page Sifufbads satu per satu..Review, komen dan testimoni dari org2 yg berjaya..

Tak cukup kt page, beliau ternampak lak kat billboard..Buatkan beliau rasa tak senang duduk..Lagi2 produk dah nak keluar dah..Mulalah beliau cari solusi..

Sudahnya, beliau mula ‘berguru’ dgn Sifufbads dari page, blog, telegram dan seminar..Dan praktikkan apa yg diajarkan dari A to Z..

Bayangkan 2 mggu selepas launching produk beliau, beliau dah achieve 5 figure..Mmg sesuatu yg hebat utk mereka yg baru berjinak2 dlm online bisnes..

FAMILY BYK SUPPORT..

Walaupun ada yg kritik dgn tindakan beliau masuk dlm ‘alam’ bisnes ni tapi family dan rakan2 yg positive byk support beliau dari mula sampai lah sekarang..

Walaupun baru sangat bermula, tapi bisnes beliau boleh dikatakan on-track sebab ada ilmu yg betul..

Bab kata guru Sifufbads, jika kita ilmu yg betul, usaha yg berterusan, tak mustahil kita capai apa yg kita nak capai walaupun kita baru nk bermula..Tu yg terjadi pada Dr Nadia..

Sebab tu, org2 tua ckp yg ilmu yg betul boleh buatkan kita jadi apa saja yg kita nak..

Kalau nk diikutkan, panjang lagi story Dr Nadya ni, tapi Sifufbads stop menulis disini..Semoga kisah Dr Nadya ni boleh jadikan anda lebih bersemangat utk terus berjaya dan berjaya dlm apa jua lapangan yg anda ceburi..

Sapa nak jadi macam Dr Nadya?

Komen “sy nk”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Brand marketing bukan lah bertujuan untuk salesTapi untuk awareness pada
  • Dah nak raya pun masih ada shoot video lagi? Agak2nya
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Apa yg dibuat Sifu Munir time2 nk raya nih? Ada
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING

Jika Sifufbads buat kelas khas, yang dinamakan Teknik Digital Marketing (TDM), untuk boostkan lagi sales anda sehingga 2 – 3 kali ganda, dengan teknik Digital Marketing, adakah anda sanggup invest? Jika ya -> isikan NAMA, EMEL & NO HP anda sekarang untuk dapatkan info lanjut..