DOKTOR NI ASALNYA ZERO KNOWLEDGE PASAL BISNES, TAPI MULAKAN DGN 1 LANGKAH ‘BIJAK’ SEBELUM RUN BISNES ONLINE BELIAU DAN KINI HASILNYA..

Walaupun sblm dah ada keje yg ‘sedap’ dan gaji boleh dikatakan ok, tapi hati beliau meronta2 nak tambah income family tanpa rasa runsing time tgh bulan..

Alhamdulillah..Kini, beliau berada dalam ‘on track’ utk achieve apa yg beliau nak capai..

Opps..Lupa nak kenalkan siapa gerangan doktor cantik ni..Nama beliau Dr Nadya Amin Shaharudin dan berasal dari perak..Merupakan pengasas pada produk skincara, Dermourra

Jom ikuti short story pasal beliau..

Beliau mmg sorang yg minat sgt dgn bidang rawatan kulit..Dan niat beliau buat produk ni adalah nak bantu org yg ada masalah kulit tanpa perlu pakai heavy makeup dan guna makeup yg ada bahan berbahaya..

Actually, beliau start ni pada 23 Mac 2018..Usia beliau sgt ‘muda’ lagi..Tapi sblm beliau run bisnes, beliau mulakan dgn ‘topup’ ilmu2 marketing, sales dan bisnes..

Ofkos..Bila nk ‘tempuh’ alam bisnes ni, ilmu bisnes kena ada supaya x asyik melanggar dinding jer..

Dan sblm tu, beliau xpenah langsung buat apa2 bisnes termasuklah jadi jual produk org..

KENAL SIFUFBADS LEPAS SCROLL FB..

Beliau mula kenal Sifufbads ni, lepas beliau scroll2 fb personal dan dari situ beliau terjumpa Sifufbads..Dan mula lah beliau stalker page Sifufbads satu per satu..Review, komen dan testimoni dari org2 yg berjaya..

Tak cukup kt page, beliau ternampak lak kat billboard..Buatkan beliau rasa tak senang duduk..Lagi2 produk dah nak keluar dah..Mulalah beliau cari solusi..

Sudahnya, beliau mula ‘berguru’ dgn Sifufbads dari page, blog, telegram dan seminar..Dan praktikkan apa yg diajarkan dari A to Z..

Bayangkan 2 mggu selepas launching produk beliau, beliau dah achieve 5 figure..Mmg sesuatu yg hebat utk mereka yg baru berjinak2 dlm online bisnes..

FAMILY BYK SUPPORT..

Walaupun ada yg kritik dgn tindakan beliau masuk dlm ‘alam’ bisnes ni tapi family dan rakan2 yg positive byk support beliau dari mula sampai lah sekarang..

Walaupun baru sangat bermula, tapi bisnes beliau boleh dikatakan on-track sebab ada ilmu yg betul..

Bab kata guru Sifufbads, jika kita ilmu yg betul, usaha yg berterusan, tak mustahil kita capai apa yg kita nak capai walaupun kita baru nk bermula..Tu yg terjadi pada Dr Nadia..

Sebab tu, org2 tua ckp yg ilmu yg betul boleh buatkan kita jadi apa saja yg kita nak..

Kalau nk diikutkan, panjang lagi story Dr Nadya ni, tapi Sifufbads stop menulis disini..Semoga kisah Dr Nadya ni boleh jadikan anda lebih bersemangat utk terus berjaya dan berjaya dlm apa jua lapangan yg anda ceburi..

Sapa nak jadi macam Dr Nadya?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • ILMU MANTAP KEWANGAN SELAMAT  Haaa setuju ke setuju sangat
  • Mesti korang perasan kan    Ada satu masa
  • Ramai yg diuji dgn kejayaan demi kejayaan byk duit byk
  • BENDA YG DULUNYA BERKESAN BELUM TENTU BERKESAN SEKARANG  Psst
  • Harini Sifu nak share sikit story tentang abdulbas1t yg expert
  • Ibu nak ada penyambung legasiIbu nak kumpulkan The True Warrior
  • Harini Sifu nak share sikit pasal orang hebat dalam gambar
  • NOW OPEN  SEAT DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE 2019 KINI DIBUKA!
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE

1st Time, Lebih 26 Speaker Dari ‘Circle SifufBads’ Dibawakan XCLUSIF Selama 3 Hari Berturut2, Bukan Saja Untuk Bantu Anda UPkan SALES & Tingkatkan PROFIT Tapi Juga KEKAL LAMA Dalam Bisnes. Lengkapkan form di bawah untuk info lanjut..