Inilah Rahsia Abang Ben Jual Produk High Competition di Sabah

Kalo sebut nama Abg Ben kt Borneo, lg2 kt Kota Kinabalu..Ramai owner bisnes dan customer De’Xandra kenal beliau..Apa yg xkenalnya..Top Stokis De’Xandra utk Sabah tu..Bkn biase2 taw..Sana sini jd sebutan..Tapi mesti yg nk thu, mcm ne Abg Ben boleh KONKER satu borneo?

Kalo nk thu, senang jer..TONTON jer video kt bwh ni..

Ps: Sapa kt sini nk sales dia mcm Abg Ben kitew ni? Cer KOMEN “sy”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!