Inilah Rahsia Abang Ben Jual Produk High Competition di Sabah

Kalo sebut nama Abg Ben kt Borneo, lg2 kt Kota Kinabalu..Ramai owner bisnes dan customer De’Xandra kenal beliau..Apa yg xkenalnya..Top Stokis De’Xandra utk Sabah tu..Bkn biase2 taw..Sana sini jd sebutan..Tapi mesti yg nk thu, mcm ne Abg Ben boleh KONKER satu borneo?

Kalo nk thu, senang jer..TONTON jer video kt bwh ni..

Ps: Sapa kt sini nk sales dia mcm Abg Ben kitew ni? Cer KOMEN “sy”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Bila bergelar founder bisnes niBanyak hati yang kena dijagaDari atas
  • Engagement di platform sgt PENTING utk korang bina RELATIONSHIP antara
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA Penat2 bljr UIA 6
  • Ini umiemanis Dia merupakan founder pada butik imanishijab yg tersohor
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
  • Jika dulu dia dah bantu naikkan produk mak nya secara
  • BGMNA BUAT MILLIONS DLM MASA 1 TAHUN WALAUPUN BARU BERMULA
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!