Video Tutorial FB Canvas 2017

Ni ler tutorial FB Canvas untuk korang yang baru nak try2 buat. Kalo ikutkan, dah ramai owner2 bisnes START guna FB canvas ni..Sebab ia RINGAN, ‘SIMPLE’ dan POWERFUL..Sangat SESUAI untuk korang yang nak CLOSE SALES dengan prospek anda..

Kalo dah tak sabar nak tahu, moh ler TONTON tutorial ni…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. arsyaini says:

    alhamdulillah terbaik sifufbads. dapat ilmu baru ttg facebook canvas ???

    tqsm sifufbads ?

  2. umie says:

    wah..terbaik team sifubads???
    terima kasih for sharing ilmu baru, trending baru..

  3. Su says:

    Jazakallah for the ilmu sifufbads.. nak tanya 1 benda- saya nampak Tuan masukkan photo je, tapi kenapa yg keluar kat smartphone tu banyak lagi info in writing. Adakah itu di drp webiste yg Tuan masukkan tu..? So, katakan kan lah kita masukkan whatsap link, yg keluar hanya no utk whatsap je la ye..?

    Thank you in advance.

  4. saira says:

    tq sifu…boleh try nt

  5. Naisyah says:

    Tq sifu..p sblum tu nak thu,utk create canvas ni perlu ada website dulu ke..

  6. Magdeline says:

    Tq sifu fr sharing info

  7. Terima kasih utk Ilmu baru… Facebook Canvas
    Terbaik utk Sifubads

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • JIKA SIFUFBADS NAK SHARE STRATEGI TEKNIK  TAKTIK YG TERLATEST
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • Berhempaspulas cari prospek baru tapi prospek yg sedia ada terabai??
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!