Video Tutorial FB Canvas 2017

Ni ler tutorial FB Canvas untuk korang yang baru nak try2 buat. Kalo ikutkan, dah ramai owner2 bisnes START guna FB canvas ni..Sebab ia RINGAN, ‘SIMPLE’ dan POWERFUL..Sangat SESUAI untuk korang yang nak CLOSE SALES dengan prospek anda..

Kalo dah tak sabar nak tahu, moh ler TONTON tutorial ni…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. arsyaini says:

    alhamdulillah terbaik sifufbads. dapat ilmu baru ttg facebook canvas ???

    tqsm sifufbads ?

  2. umie says:

    wah..terbaik team sifubads???
    terima kasih for sharing ilmu baru, trending baru..

  3. Su says:

    Jazakallah for the ilmu sifufbads.. nak tanya 1 benda- saya nampak Tuan masukkan photo je, tapi kenapa yg keluar kat smartphone tu banyak lagi info in writing. Adakah itu di drp webiste yg Tuan masukkan tu..? So, katakan kan lah kita masukkan whatsap link, yg keluar hanya no utk whatsap je la ye..?

    Thank you in advance.

  4. saira says:

    tq sifu…boleh try nt

  5. Naisyah says:

    Tq sifu..p sblum tu nak thu,utk create canvas ni perlu ada website dulu ke..

  6. Magdeline says:

    Tq sifu fr sharing info

  7. Terima kasih utk Ilmu baru… Facebook Canvas
    Terbaik utk Sifubads

Program @ Sifufbads

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

05/08/2017
Seminar Missing Chapter – Return 2017
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • CONTEST TAMAT! PEMENANG DAH DIUMUMKAN DI STORY Sempena
  • JENG JENG JENG slps 5 thn web sifufbadscom berwajah
  • SIAPA ALUMNI UITM? Insyallah sifufbads bakal menyumbang kepada
  • OMAIGAD! Rupa2nya begini rupanyer orang property buat kira2 Alhamdulillah selesai
  • Sijil sifufbads kompem hari2 menatap sijil ni sebab Nak
  • Hari ni turn team UDA HOLDINGS dibelasah oleh team Sifufbads
  • Your image is your brand and you have only one
  • 2ND DAY Harini team UDA HOLDINGS kembali berasapSifufbads belasah
  • 3 BULAN LAGI Kolobrasi kali ke2 sifufbads
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!