Video Tutorial FB Canvas 2017

Ni ler tutorial FB Canvas untuk korang yang baru nak try2 buat. Kalo ikutkan, dah ramai owner2 bisnes START guna FB canvas ni..Sebab ia RINGAN, ‘SIMPLE’ dan POWERFUL..Sangat SESUAI untuk korang yang nak CLOSE SALES dengan prospek anda..

Kalo dah tak sabar nak tahu, moh ler TONTON tutorial ni…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. arsyaini says:

    alhamdulillah terbaik sifufbads. dapat ilmu baru ttg facebook canvas ???

    tqsm sifufbads ?

  2. umie says:

    wah..terbaik team sifubads???
    terima kasih for sharing ilmu baru, trending baru..

  3. Su says:

    Jazakallah for the ilmu sifufbads.. nak tanya 1 benda- saya nampak Tuan masukkan photo je, tapi kenapa yg keluar kat smartphone tu banyak lagi info in writing. Adakah itu di drp webiste yg Tuan masukkan tu..? So, katakan kan lah kita masukkan whatsap link, yg keluar hanya no utk whatsap je la ye..?

    Thank you in advance.

  4. saira says:

    tq sifu…boleh try nt

  5. Naisyah says:

    Tq sifu..p sblum tu nak thu,utk create canvas ni perlu ada website dulu ke..

  6. Magdeline says:

    Tq sifu fr sharing info

  7. Terima kasih utk Ilmu baru… Facebook Canvas
    Terbaik utk Sifubads

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Setuju tak kalau SifufBads ckp sbb ketakutan dlm diri byk
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!