Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Video Tutorial FB Canvas 2017

Diterbitkan pada Oct 11, 2017 oleh

Ni ler tutorial FB Canvas untuk korang yang baru nak try2 buat. Kalo ikutkan, dah ramai owner2 bisnes START guna FB canvas ni..Sebab ia RINGAN, ‘SIMPLE’ dan POWERFUL..Sangat SESUAI untuk korang yang nak CLOSE SALES dengan prospek anda..

Kalo dah tak sabar nak tahu, moh ler TONTON tutorial ni…

Komentar (5)

  1. Su

    Jazakallah for the ilmu sifufbads.. nak tanya 1 benda- saya nampak Tuan masukkan photo je, tapi kenapa yg keluar kat smartphone tu banyak lagi info in writing. Adakah itu di drp webiste yg Tuan masukkan tu..? So, katakan kan lah kita masukkan whatsap link, yg keluar hanya no utk whatsap je la ye..?

    Thank you in advance.

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!