Video Tutorial FB Canvas 2017

Ni ler tutorial FB Canvas untuk korang yang baru nak try2 buat. Kalo ikutkan, dah ramai owner2 bisnes START guna FB canvas ni..Sebab ia RINGAN, ‘SIMPLE’ dan POWERFUL..Sangat SESUAI untuk korang yang nak CLOSE SALES dengan prospek anda..

Kalo dah tak sabar nak tahu, moh ler TONTON tutorial ni…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. arsyaini says:

    alhamdulillah terbaik sifufbads. dapat ilmu baru ttg facebook canvas ???

    tqsm sifufbads ?

  2. umie says:

    wah..terbaik team sifubads???
    terima kasih for sharing ilmu baru, trending baru..

  3. Su says:

    Jazakallah for the ilmu sifufbads.. nak tanya 1 benda- saya nampak Tuan masukkan photo je, tapi kenapa yg keluar kat smartphone tu banyak lagi info in writing. Adakah itu di drp webiste yg Tuan masukkan tu..? So, katakan kan lah kita masukkan whatsap link, yg keluar hanya no utk whatsap je la ye..?

    Thank you in advance.

  4. saira says:

    tq sifu…boleh try nt

  5. Naisyah says:

    Tq sifu..p sblum tu nak thu,utk create canvas ni perlu ada website dulu ke..

  6. Magdeline says:

    Tq sifu fr sharing info

  7. Terima kasih utk Ilmu baru… Facebook Canvas
    Terbaik utk Sifubads

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • Untuk WIN dlm bisnesLagi2 yg ramai pesaingContent marketing adalah penyelamat
  • Bagaimana founder nfhboutiquegallery yg baru berumur 25 thn ini generate
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!