Kawan Saya Yang Kenalkan FB ADS…

hawariy

Dia ni student Sifufbads (lelaki sebelah kanan tu), izinkan saya bercerita mengenai beliau…

Namanya Ahmad Hawariy bin Razali, berasal dari Besut Terengganu.. berumur 28 tahun.

Pada mulanya, sebelum beliau kenal Sifufbads.. beliau buat FB ADS main hentam sahaja.. tiada guide.. takde orang yg ajar buat FB ADS.

Kemudian, beliau diperkenalkan dengan Sifufbads dan mula ikuti satu demi satu tips yang diajar sehinggalah sekarang. Beliau tak pernah miss segala perkembangan dan ilmu2 yg disampaikan oleh Sifufbads.

Pada mulanya, sales beliau semasa menggunakan FB ADS biasa2 jer. Kos iklan pula tinggi, untung pun sikit jer. Lama kelamaan, beliau mula berfikir tentang keuntungannya. Apa guna buat bisnes kalau untung sikit jer..

Bermula dari situ, beliau cuba amalkan ilmu dan 1 teknik dari Sifufbads. Sampai skrg, beliau hanya gunakan 1 teknik ini sahaja. Beliau run iklan RM100 sehari, dan beliau dapat 30-50 contact dlm sehari je. Kemudian, beliau akan FOLLOW UP semua contact yg beliau ada. Dgn cara tersebut, beliau dapat gandakan sales dgn hanya menggunakan teknik follow up yang betul.

As a result, beliau dapat gandakan jualan tanpa perlu keluarkan kos iklan yang besar. Itulah kuasa FOLLOW UP!

Ni nak bagitau sikit…

Beliau bukan berlatarbelakangkan bisnes, keluarga pun bukan dari orang bisnes. Beliau memg ZERO dalam bisnes, ZERO dalam FB ADS. Beliau diperkenalkan FB ADS pun oleh rakan beliau, Amiru Mat Rawi. Kalau bukan sebab rakannya, mgkin sampai skrg pun beliau tak akan guna FB ADS.

Buat masa ni, beliau hanya gunakan FB ADS je untuk iklan produk.

NASIHAT BELIAU..

“ Kepada anda yg baru nak guna FB ADS, jgn cepat putus asa.. jgn cepat menyerah kalah. Sebab, itulah BISNES! Ada masa susah, ada masa senang. Nak buat bisnes, jiwa mesti KENTAL. Jgn takut untuk BERTINDAK! Kalau tak, anda akan ketinggalan…”

~ Ahmad Hawairy (Pemilik fanpage Herba Sihat)

SEKIAN…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Bila bergelar founder bisnes niBanyak hati yang kena dijagaDari atas
  • Engagement di platform sgt PENTING utk korang bina RELATIONSHIP antara
  • Ini umiemanis Dia merupakan founder pada butik imanishijab yg tersohor
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
  • BGMNA BUAT MILLIONS DLM MASA 1 TAHUN WALAUPUN BARU BERMULA
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
  • Jika dulu dia dah bantu naikkan produk mak nya secara
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!