KOS IKLAN CIPUT JER TAPI 7 HARI DAH SOLD OUT! APA YANG TAUKE BAWAL NI BUAT?

Eh eh.. siapa pulak si manis sebelah Sifu tu? Macam familiar je? (ada yang kenal ke hehe..)

Ni Sifufbads nak citer sikit pasal sorang student ni yg masa raya haritu jual tdung Sold Out dalam masa 7 hari je..Wow ! Ni la dia, si gadis ayu Nur Iylia Malek, Founder tudung @iyliamalek empire . Ratu bawal No 1 Malaysia.

“Kenal sifufbads sebab kawan baik under CEO diorang suruh pegi belajo”…

Muda2 lagi dah buat duit kepuk2 .. online aje tau!! Sekarang ni memang run bisnes dekat Ig jer.. sebab dulu dia penah belajar fb ads semua dalam kelas , tp tak ‘kena’… Terus merajuk tak nak tengok fb.. Betullah game fb, ig atau platform yang lain dah berubah. Tak sama macam dulu..

Sebenarnya Sifufbads ni bukan belajar pasal fb aje, mcm2 lagi… Biasalah masa mula2 kan tak tahu hehe..Nasebaik dia rajin nak belajar. TAK GIVE UP! Suka datang seminar, cari circle yang padu ..

Orang negative je akan cakap ‘bisnes fashion sekarang ni sakit sebab competitor bersepah…’ . Hai… sebenarnya kita sendri la kena pandai nak ‘beat’ competitors tu . Buat lah bisnes apa pun, kalau tak kena cara.. memang kelaut..setuju?

Nak dipendekkan citer, dulu sales dia gitu je… RM50-60k/month. Tapi sekarang sales konsisten rm150k/months…

Awal tahun haritu,dia join 1 seminar yang Sifu sharing pasal ig.. Balik2 je dia terus applied . Menjadi pulak!! Dan masa raya haritu dia capai rm200k jual bawal jer..Tu yang dia nak selama ni , tak payah spend banyak2 untuk marketing tapi sales tetap masuk…Memang sales dia 100% dari Ig sahaja tau… syok sangat katanya!

Apa yang iylia ni buat dari sales biasher jadi extra biasher…?

1. Banyakkan belajar dgn otai bisnes, try and error.

2. Belajar ilmu launching yg betul.. Step by step

3. Letak nama campaign uni,org senang ingat ‘7hari7k’..

4. Banyak buat Live sblm launch di IG utk cut cost ..Rajin2 lah buat Live ye , engaged dgn audiens sekali..

5. Pump ads sikit aje bukan kedekut tapi cut cost -lead banyak masuk (nk tahu ke caranya..?)

6. Share tips utk jadi dropship, share secara halus je.. Bkn hard sell. Terus ramai audiens berminat nak jadi dropship dia..

See? Belajar sikit apply content sikit pun dia boleh recruit dropship tau! Bukan biasher2 iylia ni hehehe. Dia sedar tanpa agen dropship bisnes tak kan grow macam sekarang..Muda2 lagi bisnes ada dropship 1000 orang , wow inspired tak korang ni?l!

Iylia pesan : dalam bisnes ni, ilmu spiritual dan strategy marketing kena la balance baru bisnes tu smooth jeee! Bila jmpa Sifu, dia suka dengar apa2 yang dinasihat…tu yang best tu!

Korang belajar sesuatu tak ni ? Dan…siapa lagi yang nak di guide dan jadi insan luarbiasa macam si Ratu bawal ni??

👇👇Say : ‘aiii’ (kmi tahu ramai nak jadi mcm dia jugakkan?)

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Yaaa ingat tu usahawan2 dan bakal2 jutawan dah jutawan pun
  • BANYAK PESAING? BOLEH GO KE BISNES SAYA NI?
  • Nak start bisnes di Instagram bukan stakat kena pandai bukak
  • Lagi 2 bulan jer nak masuk era 2020! OMG! Korang
  • Nak success dlm bisnes bukan setakat ILMU jer kena ada
  • FINALLY TAMAT DAH 2 HARI CEO MEETUP PORT DICKSON
  • BISNES TUDUNG NI BOLEH PERGI JAUH KE?? PESAING DAH LA
  • INTENSIVE SALES OPTIMIZATION CLASS Batch2 The end kelas
Missing Chapter IG Ads 2.0
Missing Chapter IG Ads 2.0

Ketahui 5 Sebab Penting Kenapa Korang Patut Mulakan Instagram Marketing Dengan Cara Yang BetulProven & Terbaru Untuk Baki 2019 Dan Masuk Tahun 2020 ni! Isi Form di Bawah Sekarang!