Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz ni dulu sebelum berguru, sales 2 botol sehari..

Sekarang, 300 botol sehari. Jual produk minda, Table Genius RR4U.

Dulu, sales RM700 sebulan. Lepas join seminar, sales beliau sekarang dah capai RM200k..

Menariknya, beliau hanya JUAL SENDIRI je, 100% fb ads. Sehari dalam 60 hingga 90 pembeli sehari. Memang hebat ustaz ni!

Beliau dalam progress nak capai bersih 1 juta 2015 ni..

Kenalkan Ustaz Rozai Zamri Rohman, owner fanpage ‘Cerdik Si Comel Resources’. Beliau ada kisah nak share dengan anda..

” Alhamdulillah, syukur pada Allah S.W.T atas nikmat dan petunjuk yang diberi..

Alhamdulillah, kehidupan saya sekarang lebih baik dari dulu..

Sekarang, pendapatan saya boleh dapat dalam 5 hingga 6 angka sebulan dan mempunyai pejabat sendiri (5 orang pekerja) hasil tunjuk ajar sifu dan kehidupan yang lebih freedom bersama ibu dan keluarga.

Dulu, kehidupan saya hanya cukup-cukup makan je. Kais awal bulan, sampai hujung bulan tak tahu apa nak di kais. Nak beli apa yang kita nak pun kene tahan-tahan, dahulukan anak dan isteri. Lepas tu, selalu juga pinjam duit isteri, sebab pendapatan yang tak mencukupi.. huhuhu..

Banyak bisnes yang saya dah buat sebelum ni, tapi malangnya takde yang berjaya. Dari buat kuih, jual baju, jual motor, jual kad telefon, jual, jual, jual la apa sahaja. Semua tak jadi!

Saya memang suka menjual tapi bila jumpa orang, tak tahu nak cakap ape.. tak terkeluar suara.

Alhamdulillah, segalanya berubah apabila saya bertemu dengan sifu Jamal dalam program Missing Chapter Jun 2014 (semua petunjuk dari Allah). Banyak tunjuk ajar yang diberi, saya belajar dari ‘zero knowledge‘ dalam internet marketing. Sifu bukan je mengajar tetapi banyak memberi bimbingan yang terbaik. Sifu sering kali PM dan call saya bertanyakan sales, itu yang saya rasa dia sangat-sangat ikhlas untuk membantu anak-anak muridnya.

Akhirnya, saya dapat jumpa jenis bisnes yang tak perlu cakap depan orang.. buat iklan je, terus dapat sales.

Alhamdulillah, syukur pada Allah dan terima kasih pada sifu kerana tak henti-henti membantu saya. “

BELIAU BUAT BISNES PART TIME JE..

Sape kata buat bisnes part time takleh sukses?

Tiap kali beliau call, pm, jumpa saya.. dia akan minta saya doakan kejayaan beliau.

Saya doakan..

DLM MENUNTUT ILMU, DOA DARI GURU SGT PENTING!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Dalysha says:

    Alhamdulillah best…sifufbads memang best

  2. Khairul says:

    Alhamdullilah. Pada saya, coaching dari Sifu Jamal memang ikhlas. Tq Sifu. Terbaiklah!

  3. montana says:

    alhamdulillah…aminn…

Program @ Sifufbads

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

18/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Usahawan luarbiasa adalah usahawan yg bkn saja usahanya lebih dari
  • TheFoundrChapter class days 1  day 2  Alhamdulillah jap
  • Sifufbads percaya semua orang ada impianTapi ramai yg berani bertindakBayangkan
  • Sapa sini selalu tengok go shop ke wow shop atau
  • Untuk bina trust secara berterusanBranding perlu kuatDalam bina branding anda
  • Zaman millenial macam sekarang niOrang dh tak suka tengok iklan
  • Sifufbads nk throwback sikit pasal kisah sorang usahawan kedai makan
  • throwbackKali ni Sifufbads nak story balik kisah sorang founder pada
JOM SERTAI HIIM PREMIER
JOM SERTAI HIIM PREMIER

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Ketahui Strategi Sulit Dalam HIIM Premier, Atau Terus Setia Dengan Cara Lama Yang Bakal Buatkan Bisnes Anda Terkubur!