Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz ni dulu sebelum berguru, sales 2 botol sehari..

Sekarang, 300 botol sehari. Jual produk minda, Table Genius RR4U.

Dulu, sales RM700 sebulan. Lepas join seminar, sales beliau sekarang dah capai RM200k..

Menariknya, beliau hanya JUAL SENDIRI je, 100% fb ads. Sehari dalam 60 hingga 90 pembeli sehari. Memang hebat ustaz ni!

Beliau dalam progress nak capai bersih 1 juta 2015 ni..

Kenalkan Ustaz Rozai Zamri Rohman, owner fanpage ‘Cerdik Si Comel Resources’. Beliau ada kisah nak share dengan anda..

” Alhamdulillah, syukur pada Allah S.W.T atas nikmat dan petunjuk yang diberi..

Alhamdulillah, kehidupan saya sekarang lebih baik dari dulu..

Sekarang, pendapatan saya boleh dapat dalam 5 hingga 6 angka sebulan dan mempunyai pejabat sendiri (5 orang pekerja) hasil tunjuk ajar sifu dan kehidupan yang lebih freedom bersama ibu dan keluarga.

Dulu, kehidupan saya hanya cukup-cukup makan je. Kais awal bulan, sampai hujung bulan tak tahu apa nak di kais. Nak beli apa yang kita nak pun kene tahan-tahan, dahulukan anak dan isteri. Lepas tu, selalu juga pinjam duit isteri, sebab pendapatan yang tak mencukupi.. huhuhu..

Banyak bisnes yang saya dah buat sebelum ni, tapi malangnya takde yang berjaya. Dari buat kuih, jual baju, jual motor, jual kad telefon, jual, jual, jual la apa sahaja. Semua tak jadi!

Saya memang suka menjual tapi bila jumpa orang, tak tahu nak cakap ape.. tak terkeluar suara.

Alhamdulillah, segalanya berubah apabila saya bertemu dengan sifu Jamal dalam program Missing Chapter Jun 2014 (semua petunjuk dari Allah). Banyak tunjuk ajar yang diberi, saya belajar dari ‘zero knowledge‘ dalam internet marketing. Sifu bukan je mengajar tetapi banyak memberi bimbingan yang terbaik. Sifu sering kali PM dan call saya bertanyakan sales, itu yang saya rasa dia sangat-sangat ikhlas untuk membantu anak-anak muridnya.

Akhirnya, saya dapat jumpa jenis bisnes yang tak perlu cakap depan orang.. buat iklan je, terus dapat sales.

Alhamdulillah, syukur pada Allah dan terima kasih pada sifu kerana tak henti-henti membantu saya. “

BELIAU BUAT BISNES PART TIME JE..

Sape kata buat bisnes part time takleh sukses?

Tiap kali beliau call, pm, jumpa saya.. dia akan minta saya doakan kejayaan beliau.

Saya doakan..

DLM MENUNTUT ILMU, DOA DARI GURU SGT PENTING!

  1. Dalysha says:

    Alhamdulillah best…sifufbads memang best

  2. Khairul says:

    Alhamdullilah. Pada saya, coaching dari Sifu Jamal memang ikhlas. Tq Sifu. Terbaiklah!

  3. montana says:

    alhamdulillah…aminn…

Program @ Sifufbads

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

05/08/2017
Seminar Missing Chapter – Return 2017
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Banyak yang mustahil menjadi realiti selagi kita  BERANI MENCUBA!
  • Di kelas Tony Robin 4 hari ni di Singapore Sedut2
  • NIAGA BERTAHUN2 TAPI ASET XDE LANGSUNG?  Sebagai usahawan adalah
  • Semalam habis kelas arini ke Shah Alam lagiOrang2 ini luarbiasa
  • SIAPA ALUMNI UITM?   Insyallah sifufbads bakal menyumbang kepada
  • SIAPA KENAL?  Ikut resmi padi makin berisi makin menunduk
  • LEGEND  BUDAKBARUNAKUP Selepas kejayaan kolobrasi sifufbads  karangkraf 2017
  • KORANG DI MANA?  Kelas copywriting hari ni CHAPTER C
  • MERENUNG LUAR JENDELA   site visit bersama sahabat pejuang
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!