Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz Jambang Sales 6 Angka

Ustaz ni dulu sebelum berguru, sales 2 botol sehari..

Sekarang, 300 botol sehari. Jual produk minda, Table Genius RR4U.

Dulu, sales RM700 sebulan. Lepas join seminar, sales beliau sekarang dah capai RM200k..

Menariknya, beliau hanya JUAL SENDIRI je, 100% fb ads. Sehari dalam 60 hingga 90 pembeli sehari. Memang hebat ustaz ni!

Beliau dalam progress nak capai bersih 1 juta 2015 ni..

Kenalkan Ustaz Rozai Zamri Rohman, owner fanpage ‘Cerdik Si Comel Resources’. Beliau ada kisah nak share dengan anda..

” Alhamdulillah, syukur pada Allah S.W.T atas nikmat dan petunjuk yang diberi..

Alhamdulillah, kehidupan saya sekarang lebih baik dari dulu..

Sekarang, pendapatan saya boleh dapat dalam 5 hingga 6 angka sebulan dan mempunyai pejabat sendiri (5 orang pekerja) hasil tunjuk ajar sifu dan kehidupan yang lebih freedom bersama ibu dan keluarga.

Dulu, kehidupan saya hanya cukup-cukup makan je. Kais awal bulan, sampai hujung bulan tak tahu apa nak di kais. Nak beli apa yang kita nak pun kene tahan-tahan, dahulukan anak dan isteri. Lepas tu, selalu juga pinjam duit isteri, sebab pendapatan yang tak mencukupi.. huhuhu..

Banyak bisnes yang saya dah buat sebelum ni, tapi malangnya takde yang berjaya. Dari buat kuih, jual baju, jual motor, jual kad telefon, jual, jual, jual la apa sahaja. Semua tak jadi!

Saya memang suka menjual tapi bila jumpa orang, tak tahu nak cakap ape.. tak terkeluar suara.

Alhamdulillah, segalanya berubah apabila saya bertemu dengan sifu Jamal dalam program Missing Chapter Jun 2014 (semua petunjuk dari Allah). Banyak tunjuk ajar yang diberi, saya belajar dari ‘zero knowledge‘ dalam internet marketing. Sifu bukan je mengajar tetapi banyak memberi bimbingan yang terbaik. Sifu sering kali PM dan call saya bertanyakan sales, itu yang saya rasa dia sangat-sangat ikhlas untuk membantu anak-anak muridnya.

Akhirnya, saya dapat jumpa jenis bisnes yang tak perlu cakap depan orang.. buat iklan je, terus dapat sales.

Alhamdulillah, syukur pada Allah dan terima kasih pada sifu kerana tak henti-henti membantu saya. “

BELIAU BUAT BISNES PART TIME JE..

Sape kata buat bisnes part time takleh sukses?

Tiap kali beliau call, pm, jumpa saya.. dia akan minta saya doakan kejayaan beliau.

Saya doakan..

DLM MENUNTUT ILMU, DOA DARI GURU SGT PENTING!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Dalysha says:

    Alhamdulillah best…sifufbads memang best

  2. Khairul says:

    Alhamdullilah. Pada saya, coaching dari Sifu Jamal memang ikhlas. Tq Sifu. Terbaiklah!

  3. montana says:

    alhamdulillah…aminn…

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • PROSPEK RAMAI TAPI BILA BAB CLOSING JE FAIL
  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • KEJAR FOKUS DENGAN POMODORO   Pernah tak korang berada
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!