GADIS INI KONGSIKAN BAGAIMANA SALESNYA ‘MEMBIAK’ DENGAN AGENT

“Aen jual produk dalaman wanita ni memang bahaya dan berisiko sikit..kadang tu nak buat ads tak lepas.. bila suruh artis promote pun diorang tolak , takut kena kecam dan macam2…so..”

“Dulu sales aen naik turun , susah sangat nak static… Kadang tak tentu . Banyak buat paid review dan ig ads jer, kluar duit jugak lah untuk brand awareness tu.. aen memang tahu 2 benda tu je.”

Itulah yang dialamai Founder Aenshahira Beauty si anak jati Kelate @aensyahera . Buat bisnes ni nampak mudah je kan? Sebenarnya MENCABAR!

Sifu nasihat “balik nanti guide dan jaga team dulu….Founder ni kena tahu macam2 bukan takat sales keluar masuk je..” Dan, balik dr 1 kelas yg baru dia join tu, cuba2 eh BERKESAN! Sifu pun terkejut! So, dari situlah semua berubah!!

Macam Aen cakap, selama ni dia buat marketing banyak bayar social influencer, tahu guna satu tu je lah . Lepas da belajar ‘oh rupanya banyak strategy Aen boleh buat untuk market kan bisnes…”

Aen banyak rekrut agent dan stokist , support bagi training biar diorang tak suam2 kuku, semangat nak bisnes! Kalau korang semua nak tahu , agent2 dia tu wajib ada account ig.. Promote situ! Tu lah punca utama sales naik mencanak!

Satu lagi, Aen buat ‘kolam’ sndri – close group untuk tarik orang join dalam tu sebab product ‘sensored’ ni wajib laa ada ‘kolam’..

“Walaupn personal ramai followers, Aen kena tahu gak cara camne nak bagi team stay. Sebab tanpa mereka siapalah kita kan ?”

Psssst!! Dengan produk yang Aen ada sekarang, sales dah 6 angka! Wow, Konsisten tau! Kos marketing pun rendah je, jimat tak macam dulu! Dulu 5 angka macam tu.. Sekarang mncari dropship pulak , nak bantu usahawan jana income hanya dari rumah je. #roadtomillionaire…Aaaaminnn!

Nak tanya, Korang nak lagi sharing story macam ni? Nanti Tim share !!

Say “aiii”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Azhan says:

    Aen shahira ni dah macam idola saya.. Setiap hari ada update di IG. Dah lama comel. Uhuuhu

Program @ Sifufbads

26/10/2019
Missing Chapter IG Ads 2.0
Wisma Mca, 163, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • SOON Jika saya nak buat satu Seminar khas yg
  • PUAS HATI SHARE VIRAL Buat customers puas
  • Dulu lain sekarang lain mana sama dah Yaaaas! itulah yg
  • COMFORT ZONE ITU MEMAKAN DIRI! Ohh mcm ni
  • BISNES BUNGKUS AKIBAT TERLALU SELESA DENGAN Bila tengok nasi
  • Its a wrap! Settled 2commatribe batch 3Jumaat sabtu ahad lepasTahniah
  • ATTN FOUNDER2 SEMINAR ENDGAME YG AKAN DEDAHKAN NEW
  • Set Reminder!! Kurang dari 41jam shja lagi Seminar HIIM End
HIIM END GAME
HIIM END GAME

7 Sebab Kenapa Anda Patut Ketahui Formula Marketing “HIIM END GAME” Ini, atau Terus Setia Dengan Strategi Lama Yang Bakal Melenyapkan Bisnes Anda Pada Tahun 2020! Isi form di bawah sekarang untuk ketahuinya..