GADIS INI KONGSIKAN BAGAIMANA SALESNYA ‘MEMBIAK’ DENGAN AGENT

“Aen jual produk dalaman wanita ni memang bahaya dan berisiko sikit..kadang tu nak buat ads tak lepas.. bila suruh artis promote pun diorang tolak , takut kena kecam dan macam2…so..”

“Dulu sales aen naik turun , susah sangat nak static… Kadang tak tentu . Banyak buat paid review dan ig ads jer, kluar duit jugak lah untuk brand awareness tu.. aen memang tahu 2 benda tu je.”

Itulah yang dialamai Founder Aenshahira Beauty si anak jati Kelate @aensyahera . Buat bisnes ni nampak mudah je kan? Sebenarnya MENCABAR!

Sifu nasihat “balik nanti guide dan jaga team dulu….Founder ni kena tahu macam2 bukan takat sales keluar masuk je..” Dan, balik dr 1 kelas yg baru dia join tu, cuba2 eh BERKESAN! Sifu pun terkejut! So, dari situlah semua berubah!!

Macam Aen cakap, selama ni dia buat marketing banyak bayar social influencer, tahu guna satu tu je lah . Lepas da belajar ‘oh rupanya banyak strategy Aen boleh buat untuk market kan bisnes…”

Aen banyak rekrut agent dan stokist , support bagi training biar diorang tak suam2 kuku, semangat nak bisnes! Kalau korang semua nak tahu , agent2 dia tu wajib ada account ig.. Promote situ! Tu lah punca utama sales naik mencanak!

Satu lagi, Aen buat ‘kolam’ sndri – close group untuk tarik orang join dalam tu sebab product ‘sensored’ ni wajib laa ada ‘kolam’..

“Walaupn personal ramai followers, Aen kena tahu gak cara camne nak bagi team stay. Sebab tanpa mereka siapalah kita kan ?”

Psssst!! Dengan produk yang Aen ada sekarang, sales dah 6 angka! Wow, Konsisten tau! Kos marketing pun rendah je, jimat tak macam dulu! Dulu 5 angka macam tu.. Sekarang mncari dropship pulak , nak bantu usahawan jana income hanya dari rumah je. #roadtomillionaire…Aaaaminnn!

Nak tanya, Korang nak lagi sharing story macam ni? Nanti Tim share !!

Say “aiii”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Azhan says:

    Aen shahira ni dah macam idola saya.. Setiap hari ada update di IG. Dah lama comel. Uhuuhu

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!