Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Sifu Jamal Penyelamat Maruah Saya!

Diterbitkan pada Nov 13, 2015 oleh

Sifu Jamal Penyelamat Maruah Saya!

Beliau adalah student saya yang pernah menjalankan bisnes MLM. Sales yang beliau dah hasilkan meman agak lumayan, tapi malangnya syarikat MLM yang beliau join tu bermasalah..

Bermasalah sampai menyusahkan diri dank keluarga beliau!

Akhirnya, beliau buat keputusan untuk berguru dengan saya.

Beliau kata saya yang selamatkan dia?

Tak……

Sebenarnya, bukan saya yang selamatkan beliau..

Beliau sendiri yang selamatkan diri sendiri untuk keluar dari segala masalah yang beliau hadapi..!

Apa kisah beliau? Baca lagi di bawah…

” Pada tahun 2009, saya telah menyertai sebuah syarikat MLM. Syarikat tersebut mengeluarkan produk pendidikan dan kesihatan.

Pada awal penghujung 2013, pihak syarikat telah mengeluarkan satu produk kesihatan baru.

Tim saya bertungkus-lumus buat marketing habis-habisan..! Tak kira siang dan malam.. pagi dan petang…

Alhamdulillah! Kami berjaya membuat jualan sebanyak 7 angka. Seronok betul masa tu.. dah rasa macam JUTAWAN!

.. tapi, kegembiraan tu tak lama…

Apa yang menyedihkan saya adalah produk tersebut GAGAL diserahkan kepada semua pembeli. Ini kerana pihak syarikat mengalami MASALAH dengan pihak kilang.

Hanya selepas 3 bulan menunggu, barulah saya terima produk tersebut.. fuuhhhh…

3 BULAN!? LAMA TU…

Rasa macam 3 tahun saya menunggu! Sebab apa?

Sepanjang 3 bulan tu, saya kenyang menerima CACI MAKI dan sumpah seranah. Ada sampai tahap boleh membahayakan keluarga saya. Tak cukup MAKI HAMUN saya, keluarga saya pun terkena tempias juga. Tak pasal2 keluarga saya terlibat.. BAHAYA BETUL!

Memang kelam-kabut jadinya..!

Ramai pembeli yg cari saya, dah macam kena kejar Ah Long. Takkan saya nak lari kot? Bukan salah saya pun..

Pada pandangan pembeli, saya telah makan duit pembelian produk. Padahal duit tu saya sudah serahkan kepada syarikat. Mereka TUDUH saya bawa lari duit tu.

MEMANG SAYA RASA TAK PUAS HATI BETUL LA!

Org lain buat hal, saya yg salah..

Bila produk yang di tunggu2 sudah tiba, saya jadi BUNTU. Apa yang saya perlu buat dengan STOK produk yang berlambak2 ni? Pening kepala saya! Pembeli pula nakkan duit mereka balik. Mereka dah tak percayakan saya.

ALLAHU…

Kebetulan masa tu, Tuan Jamal SifuFBAds mengeluarkan PANDUAN bagaimana menjual di Facebook dengan menggunakan FB Ads.

Selepas membaca segala butiran maklumat di laman web sifufbads, saya terus mendapatkannya tanpa RAGU2 lagi. Saya rasa inilah panduan yg boleh selesaikan masalah saya.

Masa tu, saya mmg tak fikir panjang.. sangat TERDESAK sgt ketika tu. Saya betul2 perlu cari jalan bagaimana cara nak JUAL BALIK semua produk tu…

Bila panduan tersebut tiba ke rumah saya, saya terus APLIKASIKAN teknik2 yang diterangkan oleh Tuan Jamal SifuFBAds. Ikut step by step..

Mula-mula tu mmg susah sangat! Payah betul nak paham apa yg sifu ajar dlm panduan tu..TEKNIKAL sgt.. tapi, saya buat jugak! Saya mesti buat utk kembalikan MARUAH saya yg sudah tercalar tu..!

Alhamdulillah! Seawal hari pertama, saya mula dapat menjual produk kesihatan yang berlambak2 di dalam simpanan saya.

Dalam masa 6 bulan, saya berjaya menjual HABIS semua produk dan membayar balik duit pelanggan saya. Alhamdulillah.. Settle masalah saya! YESSS..!

Tiada kata yg boleh saya ungkapkan kecuali setinggi2 penghargaan kepada Tuan Jamal SifuFBAds kerana tanpa bantuan beliau, MARUAH saya yang tercalar tidak dapat ditembus kembali.

DUIT BOLEH DICARI, MARUAH TIADA GALANG GANTI..

BAIK MATI DRPD HILANG HARGA DIRI..

Alhamdulillah..!

Sekarang dengan ilmu yang diberikan oleh Tuan Jamal SifuFBAds, saya dapat membina perniagaan online yang sangat2 menguntungkan.

Dgn ilmu yg ada, saya dapat kembangkan lagi bisnes saya ke tahap yg lebih tinggi…

Semoga Allah memberikan kekuatan dan kesihatan kepada Tuan Jamal SifuFBAds untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia.”

TERIMA KASIH…

~ Ditulis oleh Ahmad Fadzli Fauzi

Komentar (7)

  1. Subahanallah hebat sungguh duagaan tuan. Kalau kena pada saya tak tahu lah nak buat ape! Teringat ustaz cakap, Allah tidak memberikan ujian pada umat dia melainkan dia mampu menerimanya…!!!

    Dengan ini, Tuan dah berjaya mengatasinya…memang terbaik…saye juga terasa bangga dengan pencapaian pasal menebus maruah tu..huhuhuh..!!! allahuakbar…!!! 🙂

  2. smartnaza

    Alhamdulilla ujian yg Allah beri sdra berjya n dpt atasinya…stiap org habuan x sma…mcm sy duit dtpu mertua 145 ribu kmudian dibawa lri ank n ist pla sjk 2010…dh la mcm tu tpksa berdepan dgn 4 kes mhkmh yg dbuat olh mreka termsuk kes cerai…Alhmdulillah 2 kes sy dh mnng..kes anak klh tggl 1 lg tu pn mcm2 mslh yg mreka hdpi asyik dok tangguh jer…dlu rsa mcm x nk hdp pn ada..tp alhamdulillah mental msh kuat..sy cuba bangun tp xde la kuat sgt lg…pening sbb x tau nk uat kje apa..dlu ada buka kdai repair pc n hpon tp tutup last year..skrg tgh pning dok rmh mkn mnum tdo tgk tv…???

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!