TEST-TEST JER, TAK SANGKA PULAK MENJADI…

Kalini SifufBads nak share story Founder brand @jelitawardrobe ni, Puan Hidayah. Dia menjual pakaian muslimah yang mana trendy & kegilaan org sekarang. (ada yg kenal ke tuw?)

Memandangkan tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan, mesti owner bisnes agak ‘pusing’ apa nak buat kan? So, meh SifufBads share apa yg jutawan muda Dayah buat masa projek raya tahun lepas… .

ASALNYA TARGET SIKIT JER

Dia target 6 angka utk sales raya tahun lepas.. Tapi sifu cakap, “target lebih laa sikit”.. Alhamdulillah, makbul doa mentor! Sales raya Jelitawardrobe 2018 naik 2x ganda dari tahun sebelum tu. .

REKRUT 1 MALAYSIA

Haa,ni lah SECRET yg dia applied.. “sediakan senjata dan peluru sebelum berperang” Hehe. Takkan esok nak menjual, harini baru nak fikir strategy kan? Hancus laa jawabnya~

Dia open droship secara percuma. Tak sangka, ramai pulak yg berminat nak join. Pengambilan seluruh Malaysia pulak tu. Lepas dah di guide, team agent dan dropship pulak makin semangat dan “mengganaz” ! So, dari situ mmg sale kencang laa!

Wow! Guna 1 strategy tu je da dapat result luar biasa 👏 Sis Dayah pesan “dengar aje apa yg Sifu cakap. Kalau banyak sangat, apply satu-satu dulu”. Dan “dalam bisnes ni kena fikir luar kotak, barulah ONz bisnes tu”.

Hah! Yg dah baca ni berkobar-kobar tak semangat tu nak cuba? So owner2 bisnes tu (Boss) boleh start cari team dropship dulu. Utk boost sale Raya korang nanti.

Sebab…Kalau tak mencuba, kita tak tahu kan? .

Amacam faham dak? Komen — “fahammm!”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!