[LIVE] MARKETING NEW ERA

Nak sembang2 santai, shares sikit pasal Marketing Strategy New Era nih. Dah masuk tengah tahun 2020 dah, masa PKP ni mesti strategy semua kena ubah.. takkan nak guna startegy lama je? Betul tak? Kalau anda nak tau strategy baru new era, jom tonton live ni.

Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak tahu nak buat apa? Share je live ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!