Kajian Kes Facebook Ads Marketing

case study

Di antara banyak teknik pengiklanan FB Ads yang sering digunakan oleh pengiklan, teknik Story merupakan salah satu teknik yang efektif untuk mendapatkan jualan secara softselling.

Teknik FB Ads – Story  – Salah satu teknik iklan yang sangat menarik untuk digunakan. Ianya juga salah satu dari iklan dari jenis “softselling”. Ayat iklan ini menimbulkan rasa ingin tahu audien, dan seterusnya memujuk audiens secara halus untuk klik iklan dan mendapatkan info selanjutnya.

Satu kaedah pemasaran internet yang sangat efektif, murah dan yang paling saya suka adalah – ianya pantas!
Sebelum ini, saya internet casino ada share satu QUIZ khas berkenaan sampel Iklan Facebook di salah satu fanpage saya di Fanpage Jamal – Pakar Ebook . Banyak discussion antara saya, sahabat usahawan, dan fans di fanpage tersebut. Saya dah capture screen shoot nya. Lihat di bawah:

Kajian kes tentang teknik iklan menggunakan STORY TECHNIQUE

Dah baca? Bagus! Saya yakin anda pasti memperolehi banyak manfaat dari perkongsian di atas.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. fathrulrazi says:

    Perkongsian mantap dan bermanfaat.Terima kasih Tuan Jamal.

  2. crewusahawan says:

    mantap ni tuan..tp kne baca byk kali la bru fhm. 🙂

  3. shah says:

    ilmu percuma… thanks bro jamal

  4. saffaranggunsuri says:

    akum…yg bahagian kad tu hanya keluar utk kredit kad sahaja ke…kalu sy gunakan debit kad boleh masukkan terus kt situ atau macamana?

    1. Fm Networks says:

      Ya..masukkan terus no debit kad tersebut.

  5. Fm Networks says:

    Ya, perkongsian yang diberikan memang sama seperti apa yang telah saya lakukan.

    Tahniah! dan terima kasih diatas perkongsian ini 😉

  6. muhd says:

    manenye ilmu??sy buka kosong jew..

  7. KC says:

    Gambar Sudah jadi kosong ?

  8. arba travel says:

    best teknik ni. saya dah buat 🙂

    (mohon admin edit post. ada spam link)

Comments are closed.

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • Sape sangka impian yg kita harapkan masa kecik2 dlu akn
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!