Kajian Kes Facebook Ads Marketing

case study

Di antara banyak teknik pengiklanan FB Ads yang sering digunakan oleh pengiklan, teknik Story merupakan salah satu teknik yang efektif untuk mendapatkan jualan secara softselling.

Teknik FB Ads – Story  – Salah satu teknik iklan yang sangat menarik untuk digunakan. Ianya juga salah satu dari iklan dari jenis “softselling”. Ayat iklan ini menimbulkan rasa ingin tahu audien, dan seterusnya memujuk audiens secara halus untuk klik iklan dan mendapatkan info selanjutnya.

Satu kaedah pemasaran internet yang sangat efektif, murah dan yang paling saya suka adalah – ianya pantas!
Sebelum ini, saya internet casino ada share satu QUIZ khas berkenaan sampel Iklan Facebook di salah satu fanpage saya di Fanpage Jamal – Pakar Ebook . Banyak discussion antara saya, sahabat usahawan, dan fans di fanpage tersebut. Saya dah capture screen shoot nya. Lihat di bawah:

Kajian kes tentang teknik iklan menggunakan STORY TECHNIQUE

Dah baca? Bagus! Saya yakin anda pasti memperolehi banyak manfaat dari perkongsian di atas.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. fathrulrazi says:

    Perkongsian mantap dan bermanfaat.Terima kasih Tuan Jamal.

  2. crewusahawan says:

    mantap ni tuan..tp kne baca byk kali la bru fhm. 🙂

  3. shah says:

    ilmu percuma… thanks bro jamal

  4. saffaranggunsuri says:

    akum…yg bahagian kad tu hanya keluar utk kredit kad sahaja ke…kalu sy gunakan debit kad boleh masukkan terus kt situ atau macamana?

    1. Fm Networks says:

      Ya..masukkan terus no debit kad tersebut.

  5. Fm Networks says:

    Ya, perkongsian yang diberikan memang sama seperti apa yang telah saya lakukan.

    Tahniah! dan terima kasih diatas perkongsian ini 😉

  6. muhd says:

    manenye ilmu??sy buka kosong jew..

  7. KC says:

    Gambar Sudah jadi kosong ?

  8. arba travel says:

    best teknik ni. saya dah buat 🙂

    (mohon admin edit post. ada spam link)

Comments are closed.

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Korang setuju kan kalau sifufBads ckp sape yg duk dalam
  • Sediakan servis COD ini adalah salah satu cara utk tingkatkan
  • Setiap KESILAPAN yg anda pernah buat dalam bisnes tu namanyer
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • Jumpaa Esok Founder2 bertuah!!   Rugi2 Sape yg lepaskan
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
  • 2 HARI SAHAJA LAGI   Kpd founder2 yg berminat
  • AMAZING FOUNDER !!!   Congratess kpd founder2 yg bertahan
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..