Kajian Kes Facebook Ads Marketing

case study

Di antara banyak teknik pengiklanan FB Ads yang sering digunakan oleh pengiklan, teknik Story merupakan salah satu teknik yang efektif untuk mendapatkan jualan secara softselling.

Teknik FB Ads – Story  – Salah satu teknik iklan yang sangat menarik untuk digunakan. Ianya juga salah satu dari iklan dari jenis “softselling”. Ayat iklan ini menimbulkan rasa ingin tahu audien, dan seterusnya memujuk audiens secara halus untuk klik iklan dan mendapatkan info selanjutnya.

Satu kaedah pemasaran internet yang sangat efektif, murah dan yang paling saya suka adalah – ianya pantas!
Sebelum ini, saya internet casino ada share satu QUIZ khas berkenaan sampel Iklan Facebook di salah satu fanpage saya di Fanpage Jamal – Pakar Ebook . Banyak discussion antara saya, sahabat usahawan, dan fans di fanpage tersebut. Saya dah capture screen shoot nya. Lihat di bawah:

Kajian kes tentang teknik iklan menggunakan STORY TECHNIQUE

Dah baca? Bagus! Saya yakin anda pasti memperolehi banyak manfaat dari perkongsian di atas.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. fathrulrazi says:

    Perkongsian mantap dan bermanfaat.Terima kasih Tuan Jamal.

  2. crewusahawan says:

    mantap ni tuan..tp kne baca byk kali la bru fhm. 🙂

  3. shah says:

    ilmu percuma… thanks bro jamal

  4. saffaranggunsuri says:

    akum…yg bahagian kad tu hanya keluar utk kredit kad sahaja ke…kalu sy gunakan debit kad boleh masukkan terus kt situ atau macamana?

    1. Fm Networks says:

      Ya..masukkan terus no debit kad tersebut.

  5. Fm Networks says:

    Ya, perkongsian yang diberikan memang sama seperti apa yang telah saya lakukan.

    Tahniah! dan terima kasih diatas perkongsian ini 😉

  6. muhd says:

    manenye ilmu??sy buka kosong jew..

  7. KC says:

    Gambar Sudah jadi kosong ?

  8. arba travel says:

    best teknik ni. saya dah buat 🙂

    (mohon admin edit post. ada spam link)

Comments are closed.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Sedangkan laut lagi bergelora ini kan pula dunia bisnes Mana
  • Dalam era ini digital marketing adalah salah satu senjata WAJIB
  • Founder wajib kenalpasti prospek utk bisnes merekabila dah kenal mudahla
  • PERJUANGAN 19612018 YANG MENJADI INSPIRASI  Mula2 dulu aku berasa
  • Realiti dlm dunia bisnes ni tak selalunya indah Turun naik
  • Selesai tadi Part 1 Cut Cost marketing sharing LIVE tadi
  • KERANA SAYANGKAN IBU SANGGUP KORBAN MASA MUDANYA  Nur Farah
  • SIAPA KATA JADI PARTNER BISNES NI TAK BOLEH PERGI JAUH
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..