Kajian Kes Facebook Ads Marketing

case study

Di antara banyak teknik pengiklanan FB Ads yang sering digunakan oleh pengiklan, teknik Story merupakan salah satu teknik yang efektif untuk mendapatkan jualan secara softselling.

Teknik FB Ads – Story  – Salah satu teknik iklan yang sangat menarik untuk digunakan. Ianya juga salah satu dari iklan dari jenis “softselling”. Ayat iklan ini menimbulkan rasa ingin tahu audien, dan seterusnya memujuk audiens secara halus untuk klik iklan dan mendapatkan info selanjutnya.

Satu kaedah pemasaran internet yang sangat efektif, murah dan yang paling saya suka adalah – ianya pantas!
Sebelum ini, saya internet casino ada share satu QUIZ khas berkenaan sampel Iklan Facebook di salah satu fanpage saya di Fanpage Jamal – Pakar Ebook . Banyak discussion antara saya, sahabat usahawan, dan fans di fanpage tersebut. Saya dah capture screen shoot nya. Lihat di bawah:

Kajian kes tentang teknik iklan menggunakan STORY TECHNIQUE

Dah baca? Bagus! Saya yakin anda pasti memperolehi banyak manfaat dari perkongsian di atas.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. fathrulrazi says:

    Perkongsian mantap dan bermanfaat.Terima kasih Tuan Jamal.

  2. crewusahawan says:

    mantap ni tuan..tp kne baca byk kali la bru fhm. 🙂

  3. shah says:

    ilmu percuma… thanks bro jamal

  4. saffaranggunsuri says:

    akum…yg bahagian kad tu hanya keluar utk kredit kad sahaja ke…kalu sy gunakan debit kad boleh masukkan terus kt situ atau macamana?

    1. Fm Networks says:

      Ya..masukkan terus no debit kad tersebut.

  5. Fm Networks says:

    Ya, perkongsian yang diberikan memang sama seperti apa yang telah saya lakukan.

    Tahniah! dan terima kasih diatas perkongsian ini 😉

  6. muhd says:

    manenye ilmu??sy buka kosong jew..

  7. KC says:

    Gambar Sudah jadi kosong ?

  8. arba travel says:

    best teknik ni. saya dah buat 🙂

    (mohon admin edit post. ada spam link)

Comments are closed.

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

07/04/2019
Missing Chapter IG Ads
Pulau Pinang

Follow Instagram @sifufbads

  • PROSPEK RAMAI TAPI BILA BAB CLOSING JE FAIL
  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • KEJAR FOKUS DENGAN POMODORO   Pernah tak korang berada
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!