Kajian Kes Facebook Ads Marketing

case study

Di antara banyak teknik pengiklanan FB Ads yang sering digunakan oleh pengiklan, teknik Story merupakan salah satu teknik yang efektif untuk mendapatkan jualan secara softselling.

Teknik FB Ads – Story  – Salah satu teknik iklan yang sangat menarik untuk digunakan. Ianya juga salah satu dari iklan dari jenis “softselling”. Ayat iklan ini menimbulkan rasa ingin tahu audien, dan seterusnya memujuk audiens secara halus untuk klik iklan dan mendapatkan info selanjutnya.

Satu kaedah pemasaran internet yang sangat efektif, murah dan yang paling saya suka adalah – ianya pantas!
Sebelum ini, saya internet casino ada share satu QUIZ khas berkenaan sampel Iklan Facebook di salah satu fanpage saya di Fanpage Jamal – Pakar Ebook . Banyak discussion antara saya, sahabat usahawan, dan fans di fanpage tersebut. Saya dah capture screen shoot nya. Lihat di bawah:

Kajian kes tentang teknik iklan menggunakan STORY TECHNIQUE

Dah baca? Bagus! Saya yakin anda pasti memperolehi banyak manfaat dari perkongsian di atas.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. fathrulrazi says:

    Perkongsian mantap dan bermanfaat.Terima kasih Tuan Jamal.

  2. crewusahawan says:

    mantap ni tuan..tp kne baca byk kali la bru fhm. 🙂

  3. shah says:

    ilmu percuma… thanks bro jamal

  4. saffaranggunsuri says:

    akum…yg bahagian kad tu hanya keluar utk kredit kad sahaja ke…kalu sy gunakan debit kad boleh masukkan terus kt situ atau macamana?

    1. Fm Networks says:

      Ya..masukkan terus no debit kad tersebut.

  5. Fm Networks says:

    Ya, perkongsian yang diberikan memang sama seperti apa yang telah saya lakukan.

    Tahniah! dan terima kasih diatas perkongsian ini 😉

  6. muhd says:

    manenye ilmu??sy buka kosong jew..

  7. KC says:

    Gambar Sudah jadi kosong ?

  8. arba travel says:

    best teknik ni. saya dah buat 🙂

    (mohon admin edit post. ada spam link)

Comments are closed.

Program @ Sifufbads

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

18/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Usahawan luarbiasa adalah usahawan yg bkn saja usahanya lebih dari
  • TheFoundrChapter class days 1  day 2  Alhamdulillah jap
  • Sifufbads percaya semua orang ada impianTapi ramai yg berani bertindakBayangkan
  • Sapa sini selalu tengok go shop ke wow shop atau
  • Untuk bina trust secara berterusanBranding perlu kuatDalam bina branding anda
  • Zaman millenial macam sekarang niOrang dh tak suka tengok iklan
  • Sifufbads nk throwback sikit pasal kisah sorang usahawan kedai makan
  • throwbackKali ni Sifufbads nak story balik kisah sorang founder pada
JOM SERTAI HIIM PREMIER
JOM SERTAI HIIM PREMIER

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Ketahui Strategi Sulit Dalam HIIM Premier, Atau Terus Setia Dengan Cara Lama Yang Bakal Buatkan Bisnes Anda Terkubur!