BILA ADA ILMU, BARU LA BERUBAH BISNES..

Kalo sblm ni hanya tgk2 member2 ‘sekampung’ berjaya dlm online bisnes tapi kini, beliau pun join sekaki dgn follow ‘ajaran’ yg sama..Dan nampak hasilnya…

Jom tgk perkongsian dari pemilik page Hijabmanis Boutique ni..

Sapa disini, dlm niche pakaian mcm akak ni? Say ‘ai’

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Lebih byk org yg kita doakan insyallah lbh cpt juga
  • Alhamdulillah Rezeki Bila rezeki dtg ianya dgn izin Allah Betul
  • Tak byk org yg excited hari Isnin ni termasuk org
  • Tak lama dah Rahsia2 online branding yg bkl menaikkan
  • Dtg teman org ke Anugerah Personaliti Industri Usahawan Malaysia
  •  GENG KASI LANGGAR INI TEMPAT KASI SENGATT Dlm
  • Tahniah to jaziraorange atas kejayaan menerima award Inovasi Produk Penjagaan
  • Dari Drebar Bas Ke Jutawan Perfume Live esok SifuTalk bersama
  • on9branding in the making Belanja skit sifufbads
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!