Hanya Berniaga Secara Part Time, Lelaki Ini Berjaya Capai Jualan 5 Angka Sebulan!

hazman

Seorang yg masih lagi bekerja dan jalankan perniagaan secara part time. Beliau merupakan ejen kepada produk flashcard 4D. Tak tahu produk apa tu? Anda boleh cari fanpagenya “SUPER 4D”. Produk yg cukup unik & jarang dijual di FB.

Saya kenalkan, Hazman bin Jailani berumur 35 tahun, mempunyai 1 isteri dan 5 org anak.

Anak ada 5 org, masih lagi bekerja.. camne Hazman uruskan masa utk bisnes? Ada masa ke nak buat iklan?

“Buat masa skrg, saya hanya buat bisnes bersama isteri. Kami berdua je! Bayangkan kami ada 5 org anak yg masih kecil, nak jaga siang malam. Mmg takde masa! Jadi, apa yg saya buat adalah buat iklan pada tgh mlm. Lps balik rumah pkul 6-7.. kena fokus utk jaga anak sambil layan sms/whatsapp. Dlm pkul 11-12 mlm barulah saya mula buat & edit iklan.”, kata Hazman.

Sebenarnya Hazman takde niat pun nak berniaga di FB, tapi atas desakan isteri. Isteri yang paksa beliau buat bisnes online. Siap bayarkan lagi utk pergi belajar dengan SifuFBads.

Selepas terinpsirasi dari kisah Pak Cik Coway yg berumur 65 tahun. Hazman rasa tercabar dan ingin berguru dgn Sifu Jamal dgn lebih dekat.

Mula belajar dgn takde produk sendiri. Hanya jual sebagai ejen drosphip saja. Tapi malangnya.. masa sifu mengajar, iklan yang Hazman buat tak lepas2. Asyik “not approved” je. Jadi, beliau stress. Sehingga beliau terpaksa tukar produk & pinjam produk org lain ( flashcard 4D) utk jadikan sebagai bahan belajar buat fb ads.

Hazman sgt bertuah kerana selama 3 bulan jual produk ini, Hazman telah jadi salah satu ejen yg top. Tahniah saya ucapkan!

Bulan pertama, berjaya jual 500 unit kad. Sales lebih RM20k dan kemudian meningkat ke RM25k. Sales terkini bulan April, dah capai RM45.6k. Alhamdulillah!

Bagaimana Hazman lakukannya?

“Rata2 di fb, produk yg dijual adalah pakaian, kesihatan dan kecantikkan. Jadi, agak susah nak bersaing jika kita ni masih baru. Atas nasihat dr Sifu Jamal, saya pilih utk jual produk rare yg ada demand.”, pesan Hazman.

Macam tu je caranya. Ianya berkaitan dgn produk yg kita jual! Jika salah pilih produk, kita boleh rugi besar.

Ya.. pemilihan produk sgt penting! Lebih2 lg jika anda org yg baru nk belajar buat bisnes. Cara paling mudah nak menjual di FB adalah jual produk rare.

Mana nak cari? Kena la rajin buat kajian. Carilah produk yg demand tinggi tapi susah dijumpai di FB.

Cuba kaji gunakan Google Trend & Keyword Planner. Ambil skit masa utk buat kajian. Jgn malas! Anda malas, anda jugalah yg rugi..

Baru nk start bisnes online? Inilah “first step” yg anda perlu lakukan skrg! Yes.. now!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Korang setuju kan kalau sifufBads ckp sape yg duk dalam
  • Sape je x nak profit lebat bak cendawan tumbuh lps
  • YOU ARE DIGITAL MILLIONAIRE!!!   Tahniah!! Kpda yg hadir
  • Sediakan servis COD ini adalah salah satu cara utk tingkatkan
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
  • 2 HARI SAHAJA LAGI   Kpd founder2 yg berminat
  • Jumpaa Esok Founder2 bertuah!!   Rugi2 Sape yg lepaskan
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..