WANITA 23 TAHUN NI SHARE SECRET JANA INCOME 6 ANGKA HANYA DI INSTA..

Ramai orang boleh create bisnes dalam insta, boleh jadi instafamous dengan cepat tapi tak ramai yang tahu strategi yang betul nak generate sales dengan hanya gunakan LOW COST marketing di insta..betul?

Umur baru cecah 23 tahun tapi mampu buat sales hingga 6 angka hanya dalam instagram jer.. Suhaila mustaffa founder kepada The Junni. Masa mula2 bisnes nak grow, sales dia memang sendu. Pernah invest kat marketing, siap masuk TV, radio tapi sales tak memuaskan jugak. Down, frust, itulah yang dia rasa time tu.. tambah lagi bila stokis2 kecewa dgn dia.. bila bisnes ni tak mampu pergi jauh.

Sampai la satu tahap, kenalan bisnes dan supplier kilangnya kenalkan dia dengan SifufBads. Start dari situ, dia mula cedok ilmu betul2 dan nak buktikan yang The Junni ni mampu pergi jauh serta dapat bantu team untuk kejar impian mereka. Alhamdulillah! premium stokis yg dia ada, mampu jana income sehingga 5-6 angka harini !!!

Dari insta ini lah dia dapat belajar pelbagai teknik yg LOW COST dan ZERO COST marketing. Nape insta?? Sebab katanya mudah digunakan, penyampaian kepada visual lebih mudah customer faham dan akan wujud desire yang kuat untuk membeli..

Dari insta ni lah graf salesnya makin meningkat tiap bulan. Hanya selepas apply beberapa strategi sahaja. Power tak power?

Ini adalah salah satu strategi yang dia gunakn #STRATEGI TARIK CROWD. Dengan cara??

#1 Dia guna teknik LOW COST, HIGHT IMPACT. Untuk buat brand lebih dikenali.. dia buat iklan untuk target banyak kepada orang muda kerana mereka yang banyak gunakan platform insta sebagai trend sekarang untuk “melepak”.

#2 Dia banyak guna keyword penting, especially headline yang boleh tarik customer, yang boleh tinggikan engagement dengan audience (Contohnya : “Euww banyaknya jerawat kat muka” , “Nak tahu rahsia kulit flawless semudah ABC?”).

Penggunaan headline yang diletakkan pada gambar juga diambil kira. Ini kerana dia banyak post gambar di insta, yang siap ada headline di gmbar, dengan cara ini jugak dapat tarik crowd untuk membaca & tingkatkan sales!

#3 Walaupun produk sedia ada, dia guna jugak pre-launching, belum sempat launching untuk new packaging, produknya dah sold out! Dari strategi ni lah dia keluarkan pakej baru, antaranya combo untuk hari perayaan tertentu. Part paling best, bila baru start count down.. produk dah sold out beribu ribu unit. Dan kadang tu sampai takde stok dah kat HQ.

So, kepada korang di luar sana.. masih belum terlambat untuk naikkan bisnes anda di instagram macam Kak Ella kita ni.. Ada yang ingin dibantu untuk jadi seperti Kak Ella?

Komen “Saya mau” sekarang!!!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

26/10/2019
Missing Chapter IG Ads 2.0
Wisma Mca, 163, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • COMFORT ZONE ITU MEMAKAN DIRI! Ohh mcm ni
  • PUAS HATI SHARE VIRAL Buat customers puas
  • Dulu lain sekarang lain mana sama dah Yaaaas! itulah yg
  • BISNES BUNGKUS AKIBAT TERLALU SELESA DENGAN Bila tengok nasi
  • TAK SANGKA JUAL NASI TEPI JALAN PUN ADA WEBSITE KHAS!
  • Its a wrap! Settled 2commatribe batch 3Jumaat sabtu ahad lepasTahniah
  • ATTN FOUNDER2 SEMINAR ENDGAME YG AKAN DEDAHKAN NEW
  • Set Reminder!! Kurang dari 41jam shja lagi Seminar HIIM End
HIIM END GAME
HIIM END GAME

7 Sebab Kenapa Anda Patut Ketahui Formula Marketing “HIIM END GAME” Ini, atau Terus Setia Dengan Strategi Lama Yang Bakal Melenyapkan Bisnes Anda Pada Tahun 2020! Isi form di bawah sekarang untuk ketahuinya..