TUTORIAL SETTING ADS MESSENGER KURANG 10 MINIT

oleh

Kalo ikut trends skrg, kebanyakkan owner bisnes dah mula guna Messenger Ads utk promote bisnes..Bukan kt Malaysia jer taw..Satu dunia dah guna platform ni..Ikutkan statistik, lebih 1.2 billion orang dah guna messenger secara kerap.. So, ni solution TERBARU utk anda gunakan utk cari potential buyer utk bisnes anda.. Tapi sebelum tu, Ads Messenger ni ada […]

...

9 STRATEGI FOUNDER BISNES PERLU GUNA SEBELUM 2019

oleh

Perhatian founder bisnes! Tahun 2019 nanti, bisnes anda bakal senang² kena sailing jika anda masih abaikan 9 jurus ini. Persaingan, makin lama makin sengit. Jika anda rasa selesa dgn strategi sedia ada, rasa x perlu ‘topup’ dgn strategi lain yg lebih berbisa..jaga2! Pesaing mungkin akan pancung bisnes anda pada bila2 masa.. “Jadi, apa yg patut […]

...

HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING PREMIER

oleh

Zaman sekarang, zaman 4.0, yg mana kita tak boleh bergantung kepada 1 platform marketing.. at least, ada 3 platform marketing yang kita gunakan! Sebab apa? Sebab, “audiens” kita melepak bukan kat satu tempat jer, tapi banyak… Ada di fb, ada di ig, ada web, ada di telegram, ada di apps, dll.. Lebih banyak platform kita […]

...

6 BULAN LEPAS HIDUP AKU BIASA2 SAJA, TAPI…

oleh

Jika 6 bulan lepas, dia ni hanyalah surirumah yg asyik pikirkan hal2 anak dan family saja..Pagi petang siang malam..Tak penah terpikir langsung nak berbisnes time tu.. Macam tu lah life hari2 Pn. Emieyza, founder pada By Elysca 6 bulan lepas..Tapi lepas 6 bulan dia, hidup dia berubah 360 darjah lepas dia decide utk masuk ke […]

...

9 PERKARA YANG ANDA PERLU FIKIRKAN BILA PILIH NAMA DOMAIN WEB ANDA

oleh

Bila anda nak mula buat website atau blog, memang banyak benda kena consider dan kena banyak fikir…Tak ramai yang ada kebolehan buat website or blog..TAPI nak buat website takde la susah mana..Sekarang ni dah senang nak buat website..Cari jer tutorial kat Youtube, mesti jumpa nyer… Baiklah..Antara benda first yang patut anda consider dalam pembinaan website […]

...

5 STRATEGY ‘BERDESUP’ BINA CONTENT POWER DI IGTV

oleh

Dah tau IGTV tapi masih x buat apa2 lagi? Xtau nak buat content apa kt IGTV? Masih2 blur2 xtau mana nk mula? Ish3..peliz laa. Jgn tggu lama2. Banyak sgt berfikir tapi xmula2 lagi. Ok camni, hari ni Sifufbads ’belanja’ idea yg korang bleh terus pakai utk hidupkan content kat IGTV. Yg penting START ok? Jom […]

...

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Psss! Nak tanya ni Korang kenal ke 2 org ni?
  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Strategi yg dulunya berkesanbelum tentu bkesan pd msa skrg SJ
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya Hanya seorang
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!