5 FORMULA UNTUK FOUNDER² PAKAIAN ‘BOOST’ SALES PROJEK RAYA 3X GANDA!

oleh

Masuk je musim nak raya.. waktu ni la korang boleh tengok founder2 niche pakaian akan start ‘bergempur’ seawal 3-4 bulan sebelum raya dari segi production, kempen marketing, taregt sales sales & sebagainya. Tak kisahlah korang ‘org lama’ mahupun ‘org baru’… ni 5 formula yg korang boleh gunakan utk ‘kaut’ sales berganda2! FORMULA #1 – REKRUIT […]

...

INILAH WAJAH-WAJAH EXTRAORDINARY FOUNDERS!

oleh

Tahniah buat FOUNDER2 yg sanggup korbankan hari minggu.. tinggalkan family, anak2, suami, isteri.. korbankan waktu rehat & tido yg lena.. hanya semata-mata utk datang berkampung di program #APPRENTICE di SifufBads Academy 3 hari ni!! Siap bawak tilam lagi (tipu je…)? Anda memang EXTRAORDINARY! Power lain maciam! Semangat giler 3 hari ni! ????? Semoga apa yg dah dipelajari boleh […]

...

“BUAT PRODUK IKUT DEMAND AUDIENS, JIKA TAK NAK STOK JADI BEKU..”

oleh

“Keluarkan produk ikut kehendak audiens kalau tak nak stok membeku… “ Haaa, itu lah kata² yg dipegang oleh founder pakaian brand QAMISSQA, Nur Haziqah Hanim atau nama manjanya Ika yg baru je berusia 25 tahun, anak jati Pulau Pinang ni… Kalau nak recap balik Projek Raya 2018, Ika berjaya ‘kaut’ sales lebih setengah juta! Nak compare dari sales […]

...

KERANA “CEMBURU” SUAMI, WANITA INI TERUS QUIT ENGINEER…

oleh

Percaya atau tidak, kadang2 kita ni jadi bersungguh2 nak buat bisnes bila ‘cemburu’ tengok org sekeliling dah maju, dah boleh bli aset sndiri. Kita susah payah bersiap pagi2 untuk pergi kerja.. Sedangkan ‘mereka2’ ni ada masa untuk santai pagi, kan?? Ini lah yg dirasakan oleh sis Farah Ramzi founder teraskincare.hq .. Dia rasa terbakor dan tercabar bila […]

...

BISNES LELAKI INI HAMPIR BUNGKUS AKIBAT OVERHEAD TINGGI MENCANAK

oleh

“Ini kisah Saiful Azhar & isteri, Sue Salleh. Founder & co-founder kpd Cinestudio. Apa yang diorng buat? Cekidout! ?? Cinestudio PERJALANAN BISNES.. Bro @j.khoz ni dah berbisnes dari umur 21 tahun lagi. Dulu pernah bekerja kat syarikat produksi filem, lepas tu resign. Buat sendiri pulak.. time tu job banyak masuk.. saving pun lagi la masyukk… […]

...

TEST-TEST JER, TAK SANGKA PULAK MENJADI…

oleh

Kalini SifufBads nak share story Founder brand @jelitawardrobe ni, Puan Hidayah. Dia menjual pakaian muslimah yang mana trendy & kegilaan org sekarang. (ada yg kenal ke tuw?) Memandangkan tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan, mesti owner bisnes agak ‘pusing’ apa nak buat kan? So, meh SifufBads share apa yg jutawan muda Dayah buat masa projek raya […]

...

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!