#SIFUSHOW: MAK JERUNG DIPAKSA SIFU ‘GEGARKAN’ OWNER² BISNES NI…

#SIFUSHOW ini satu rancangan khas 2020 yang super fresh, santai, lain dari lain tapi sarat dengan info2 padu yang anda takkan dapat di tempat lain!! Tengah makan, baring, hadap jammed pun boleh layan beb!!

Dalam video ini, kita akan bersama Mak Jerung atau lebih dikenali sebagai Ieza Yusof, seorang pakar kewangan yang dah bantu ramai usahawan Malaysia dalam isu2 pengurusan kewangan.

Nak tau apa yang beliau bakal kongsikan ni?

Jom tonton sekarang!

Apa yang anda belajar? Jom kongsikan di ruangan komen di bawah..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!