Bagaimana Cara Nak Hasilkan Perfect Post di Page?

NK HASILKAN “PERFECT POST”? BUAT 5 TIPS NI..

Utk hasilkan perfect post, anda perlu “suntik” 5 benda ni dlm copywriting anda..Kalo xde 5 benda, copywriting anda mcm x cukup “perisa” bila post kt page..

So..dgn 5 benda ni, akan bantu ada hasilkan THE PERFECT POST kt page anda..Haa..nk tahu 5 benda alah ni?

Jom baca smpai abis…

1. THE STOPPER HEADLINE

Utk STOP-kan audien utk baca post anda..Headline anda perlu btol2 POWER dan buatkan audien nk baca post..

Anda cadangkan Sifufbads adalah masukkan IMPACTFUL KEYWORDS2 dlm headline..

Anda boleh follow link ni utk tahu apa IMPACTFUL KEYWORDS yg Sifufbads mksudkan td..http://bit.ly/2vpoV4I

2. THE ABSOLUTE WOW IMAGE

Utk pastikan image yg anda gunakan btol2 capture audien, Sifufbads cadangkan anda guna camera DSLR utk dptkan quality yg lebih bgus dan berkualiti…

Nk tahu detail lg, klik jer link ni http://bit.ly/2wOPxzJ

3. PROVIDE A LINK

Anda gak boleh provide link..Link apa? Antara yg Sifufbads paling cadangkan..Masukkan link ALBUM TESTIMONI..Tu pn jika anda byk testimoni..

4. ENGAGE DGN AUDIENCES

Utk dptkan SOCIAL PROOF (KOMEN, LIKE, SHARE) yg tinggi, anda kena ENGAGE dgn audience dlm post..

Caranya adalah dgn akhiri post anda dgn soalan..Soalan mcm ne? Ni Sifufbads contoh yer..

Amacam? dh faham ke? Kalo dh tahu, komen “yes”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!