Bagaimana Cara Nak Hasilkan Perfect Post di Page?

NK HASILKAN “PERFECT POST”? BUAT 5 TIPS NI..

Utk hasilkan perfect post, anda perlu “suntik” 5 benda ni dlm copywriting anda..Kalo xde 5 benda, copywriting anda mcm x cukup “perisa” bila post kt page..

So..dgn 5 benda ni, akan bantu ada hasilkan THE PERFECT POST kt page anda..Haa..nk tahu 5 benda alah ni?

Jom baca smpai abis…

1. THE STOPPER HEADLINE

Utk STOP-kan audien utk baca post anda..Headline anda perlu btol2 POWER dan buatkan audien nk baca post..

Anda cadangkan Sifufbads adalah masukkan IMPACTFUL KEYWORDS2 dlm headline..

Anda boleh follow link ni utk tahu apa IMPACTFUL KEYWORDS yg Sifufbads mksudkan td..http://bit.ly/2vpoV4I

2. THE ABSOLUTE WOW IMAGE

Utk pastikan image yg anda gunakan btol2 capture audien, Sifufbads cadangkan anda guna camera DSLR utk dptkan quality yg lebih bgus dan berkualiti…

Nk tahu detail lg, klik jer link ni http://bit.ly/2wOPxzJ

3. PROVIDE A LINK

Anda gak boleh provide link..Link apa? Antara yg Sifufbads paling cadangkan..Masukkan link ALBUM TESTIMONI..Tu pn jika anda byk testimoni..

4. ENGAGE DGN AUDIENCES

Utk dptkan SOCIAL PROOF (KOMEN, LIKE, SHARE) yg tinggi, anda kena ENGAGE dgn audience dlm post..

Caranya adalah dgn akhiri post anda dgn soalan..Soalan mcm ne? Ni Sifufbads contoh yer..

Amacam? dh faham ke? Kalo dh tahu, komen “yes”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Bila bergelar founder bisnes niBanyak hati yang kena dijagaDari atas
  • Engagement di platform sgt PENTING utk korang bina RELATIONSHIP antara
  • Ini umiemanis Dia merupakan founder pada butik imanishijab yg tersohor
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
  • BGMNA BUAT MILLIONS DLM MASA 1 TAHUN WALAUPUN BARU BERMULA
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
  • Jika dulu dia dah bantu naikkan produk mak nya secara
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!