Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Bagaimana Cara Nak Hasilkan Perfect Post di Page?

Diterbitkan pada Sep 1, 2017 oleh

NK HASILKAN “PERFECT POST”? BUAT 5 TIPS NI..

Utk hasilkan perfect post, anda perlu “suntik” 5 benda ni dlm copywriting anda..Kalo xde 5 benda, copywriting anda mcm x cukup “perisa” bila post kt page..

So..dgn 5 benda ni, akan bantu ada hasilkan THE PERFECT POST kt page anda..Haa..nk tahu 5 benda alah ni?

Jom baca smpai abis…

1. THE STOPPER HEADLINE

Utk STOP-kan audien utk baca post anda..Headline anda perlu btol2 POWER dan buatkan audien nk baca post..

Anda cadangkan Sifufbads adalah masukkan IMPACTFUL KEYWORDS2 dlm headline..

Anda boleh follow link ni utk tahu apa IMPACTFUL KEYWORDS yg Sifufbads mksudkan td..http://bit.ly/2vpoV4I

2. THE ABSOLUTE WOW IMAGE

Utk pastikan image yg anda gunakan btol2 capture audien, Sifufbads cadangkan anda guna camera DSLR utk dptkan quality yg lebih bgus dan berkualiti…

Nk tahu detail lg, klik jer link niĀ http://bit.ly/2wOPxzJ

3. PROVIDE A LINK

Anda gak boleh provide link..Link apa? Antara yg Sifufbads paling cadangkan..Masukkan link ALBUM TESTIMONI..Tu pn jika anda byk testimoni..

4. ENGAGE DGN AUDIENCES

Utk dptkan SOCIAL PROOF (KOMEN, LIKE, SHARE) yg tinggi, anda kena ENGAGE dgn audience dlm post..

Caranya adalah dgn akhiri post anda dgn soalan..Soalan mcm ne? Ni Sifufbads contoh yer..

Amacam? dh faham ke? Kalo dh tahu, komen “yes”

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!