Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

“Akak Shoot Customer Kat Sekitar Butik Guna FB Je..”

Diterbitkan pada Oct 27, 2017 oleh

“EMMM…’PDN MUKA’ DEPA, ABIH KENA ‘SHOOT’ DGN AKAK..”

Wow..Garang giler akak ni, abih org kt area butik dia kena ‘sharpshoot’..Haaa..Jgn terkezut, dr FB jer pn akak ni dh bleh ‘shoot’ org yg ada kt area butik skali harung jer..Mcm ne dia buat?

Korg nk thu, mcm ne owner Qamraa ni buat? Kena TGK video smpai finish ler..

Kategori: Kisah Inspirasi

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!