Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Staff Kak Anis Terpaksa Packing Berjemaah Depan Rumah

Diterbitkan pada Jun 17, 2017 oleh

Sape sangka lepas GAGAL dlm bisnes terdahulu, pon boleh COMEBACK dgn berjayanya. Bak pepatah, kalo gagal sekali bukan makna gagal selamanya.

Lebih menarik lagi COMEBACK dgn jual pinggan mangkuk! Mmg RARE abis bisnes ni. Mmg jarang sgt, org nak bisnes2 mcm ni..

Memperkenalkan tuan empunya pemilik A&A World, Pn Anis Mastura. Beliau hanya menjual pinggan mangkuk jer tapi boleh jana sales lebih RM100k sebulan.

RM100k SEBULAN?

Yeszaaa..Tu baru guna online, kalo TOPUP dgn offline sikit2 lg, tk tahu la nk jd ape…

“Kak Nis kenal Sifufbads ni dari FB jer..Time tu scroll2 newsfeed, ternampak lak page Sifufbads. Bila “belek2″ page tu, ternampak Seminar New Chapter..Tak silap time tu bulan Januari 2016..Terus akak register seminar”

PREGNENT 4 BULAN PON JOIN SEMINAR

“Time tu, Kak Nis tgh pregnent 4 bulan..”Menapak” ler ke seminar. Mujur ada cik hubby teman kn..Dlm seminar mmg rasa nk pecah kepala dh sbb terlalu byk input yg masuk..”

Lps seminar tu, trus buat apa Sifufbads ajar time seminar. Bayangkan time tu ZERO FBads, awal2 mmg terkial kial..tp beliau gagahkan gak ler..

NAIK RM5k PON JADI LA..

Masa join eminar tu, beliau ada ckp dlm hati…

“KALO NAIK SALES RM5k PON DH OK LA”

Yela..Time tu baru newbie giler dgn fbads ni..Sblm tu, byk ke offline (kedai)..Lps seminar tu dh start ada perubahan pada sales..

“Time gak decide nk “bertalaqi” dgn Sifufbads lbh dalam..Masuk ler Kak Nis ke kelas mentoring..Perhh..Lg berasap la kepala Kak Nis ni..Mcm2 teknik masuk smpai tak terbuat rasanya..”

BULAN 1ST DLM SALES NAIK LBH 50%!

Bayangkan..1st month tu beliau dh dpt sales lbh RM150k..Peningkatan lbh 50% dari sblm join kelas. Tu bru 1,2 teknik yg Sifufbads. Beliau gak berjaya “merekrut” lbh 200 org agent baru yg kebanyakkan active..

“Kalo dulu, sales Kak Anis boleh dikatakan just harap drpd sales 50 agent jer..Tu pon ada yg active dgn yg tak active.”

Tp lps masuk kelas ni, Sifufbads ajar cara2 nk rekrut agent dan mcm na nk handle agent..Sbenarnya, dlm seminar lg, Sifufbads dh ajar..cuma beliau tak push sgt..

TEKNIK “MATCHING” DIHATI

Dlm byk2 teknik yg Sifufbads ajarkan, teknik matching antara yg beri kesan pd bisnes beliau. Dari teknik tersebut, beliau boleh generate sales gila2..

PERNAH UNTUNG RM1 JER

“Kalo di cite zaman2 kejatuhan dulu, mmg sedih…Time baru nk berjinak dgn bisnes ni, Kak Nis pilih utk jd pemborong barangan kosmetik. Tp bisnes Kak Anis tk mampu tahan lama sbb terlalu ramai persaingan. Habis modal bisnes time tu..”

Dari situ, beliau tk putus asa…Kali ni, beliau cuba dgn bisnes pinggan mangkuk lak.. Tapi sblm nk start ni, beliau buat RESEARCH dulu dan cari situ, beliau tahu yg bisnes ni ada demand yg tinggi..

“Kak Anis mula bisnes ni dgn ZERO MODAL..Mana tak nya, modal bisnes dh “hangus” kt bisnes yg dulu tu..”

Mesti ada yg tanya,

“MCM NE KAK NIS BISNES KALO XDE MODAL?”

“Kak Anis buat mcm ni, kak promote dan buat pre-order..Bila ada order, Kak Anis gi ler beli barang yg diorder tadi dgn supplier…Kak Anis buat mcm tu sampai la dh boleh beli stock sendiri..”

PESANAN KAK ANIS KPD ANDA

“Okey, Kak Anis nak pesan ni, walaupon sales anda dh byk, jgn berhenti menuntut ilmu. Cari la guru yg betul2 PROVEN SUCCESS dan ofkos la, bila nk menuntut ilmu mesti ada “YURAN KOMITMEN” sama mcm anda belajar di universiti..”

Dh baca kan…Jgn lupa SHARE bebanyak kat kekawan yg lain…

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!