Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Suami Isteri Ni Jual Air Kepala Tepi Jalan Je, Tapi Sales Mereka..

Diterbitkan pada Oct 17, 2017 oleh

 

PROGRAM [DAH ONLINE KE?] kali ni, kita fly ke ‘lubuk ikan patin’, iaitu TEMERLOH. Kita nak terjah satu couple ni yg jual air kelapa tepi jalan..Jln TEMERLOH-MARAN. Dgr kabo, lebih seribu cup air kelapa sehari jual.. Bkn tu jer, yg style nya plak, di sini ada keunikan2 yg menjadi tarikan utk org dtg..

Jom terjah! Bersama dgn kita, acah2 hos, Sifu Jamal…

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!