SURIRUMAH BERDUIT INI KAUT 5 FIGURE/MONTH DENGAN HANYA JUAL CADAR

Dah alang2 singgah sini, jom lah baca story sorang student sifufbads ni…Ni nak kenalkan Noorfariha Dorasol kakferry si penjual cadar @cadargebuskakferry (ye cadar yg membaluti tilam empuk korang tu…)

‘Surirumah berduit’ tu siapa pulak? Dia jugak lah! Haha! Tu citer dulu, mmg suri rumah.. Tapi..berduit tau!! Haa korang nak tahu dulu kak ferry ni saving pun xdek, promot smua dari rumah dia je sorang2..

Dedulu buat bisnes tu, main jual aja dapat duit suka… Lepastu, mula lah risau, tu yg dia dtg kels sifufbads. Sifu n Tim byk tolong..Terpaksa bayar guna kad kredit masa tu…Lepas dah applied teknik yg d bljo tu, berkesan, sales makin baik..

Dpt rm100k sales dr umah je..sambil handle anak kecik 2 org..pastu dh mampu amik bibik. Bibiknya umur 40an, korg Imagine lah dr x reti guna hp , kak ferry train sampai reti guna komputer n phone.WOWW!!

“Bibik kak pulak yang tolong reply wasap cust. haha! Assistan lah masatu..”

Bila bis makin baik dia boleh hire jiran2 terdekat bantu packing and bukak kedai..Tapi, cabaran lain lak dtg.. Pnjang klo nak cite! Normal lah tu kan?

“sya dh tak g seminar or class seminar sifu. Bukan sbb dh pandai..tp kononnya sbb dh busy. Tiba2 nmpak member masuk CEO Sifufbads. Bila tanya2, byk improvement yg jadi. Apalagi, sy nk cubalah!”

Alhamdulillah now, ada dlm circle CEO Sifufbads mcm barisan yg lain (bukan senang tau nak masuk circle tu…syarat2 nya ketat..high fees, high commitment) Tapi, sbb nak ‘jaga’ bisnes, dia sanggup!

Apa yg menariknya kakferry ni,lepas join Sifufbads..Dia x malu pun walupn dah lama x menuntut! Dia x sedar teknik yg Sifu ajar tu proven dan details..

Iyalah kan, staff yg mkn duit company tp KPI x jaga. Sapa je nak tanggung oii? (staff skrg 13 org dah..) Pening kepala jd Founder ni haaa. Baik bela staff yg naikkan sales, dan bagi benefit..Win win situation..Setuju?

Sekaligus, return on investment (ROI) company dia pun berbaloi. Kalau nak compared dgn sblum ni, x OK sgt. So, kak ferry menyesal lah dulu x belajo benda ni betul2.. Huhu

Korang yg dah ada bisnes, atau ada team tp x nmpk ‘planning’ boleh start belajo dan amek something dr story kak ferry ni ya!!

Korg nak jugak di bantu oleh Sifu n tim mcm kak Ferry ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Ya! Saya ingin dibantu oleh Sifu n tim mcm kak Ferry.

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • Sape sangka impian yg kita harapkan masa kecik2 dlu akn
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!