3 Cara Bagaimana Bina Raving Fans Untuk Bisnes Anda Pada Bulan Ramadhan Ini

Pernah tak anda terfikir,camne nk buatkan org berebut2 nk dptkan produk anda? Lebih2 lg jika anda jual produk baru dan punyai demand yg tinggi. Caranya yg lain tak bukan dgn bina RAVING FANS.

“SAPE YG MEREKA NI?”

Mereka adalah golongan yg follow rapat bisnes anda. Mungkin tergila-gilakan anda. Jual la apa pun, mereka akan beli. Fuhh.. bestkan! Senang nak buat SALES PANTAS! Inilah antara rahsia bagaimana ramai student SifuFBads mampu jana sales dalam tempoh singkat!

Teringin nak ada raving fans sendiri? Jom terus bacaan anda lagi..

#1: UPDATE DAILY

Utk wujudkan raving fans, anda perlu sentiasa ‘aktif’ di fanpage.

Caranya bagaimana?

Mudah jer, dgn cara update daily posting atleast sekali satu hati..Maksimum, anda boleh update tiga kali sehari..

“Sifufbads, nak update ape?”

Macam2 anda boleh update..Anda boleh sharing any tips tak kira ler yg original dari anda atau pon yg diolah dari orang lain..

Tips2 tersebut mesti lah relevan dgn bisnes anda dan tips mesti yg boleh solve problem serta punyai element user experience.

Dah ada idea nak update ape?

#2: KARAKTER

Utk mendekatkan anda dgn fans, wujudkan satu karakter yg santai2 seperti Abe Mie, Kak Lin dan sebagainya..

Sbgai contoh, Caryazara menggunakan karakter Kak Nik…Kalo macam Marchmallowscaft menggunakan nama Kak Ton…

Macam anda, dah ada ke karakter utk bisnes anda? Kalo ada, share ler kat komen..

#3: LIVE FEED

Selain tu, anda boleh gak buat live feed. Tujuannya utk naikkan trust fans kepada anda..Live feed jugak mampu naikkan reach dan engagement yg tinggi di page..

Utk dapatkan engagement yg tinggi, banyakkan berkomunikasi dgn fans anda time live..Bykkan bertanya soklan..Tnya pendapat…

Dgn ada raving fans yg banyak, kos marketing anda akan lebih jimat dan lebih mudah utk menjual…Tak caya, cuba ler…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. nikrohayu says:

    SAYA BERNIAGA BATEK…NAK CIPTA KAREKTOR MCM MANA YE

    1. SifuFBads says:

      guna panggilan spt kak leha, cik tun dll. guna panggilan khas utk wanita.

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • FREE  Alhamdulillah pembuka seminar Missing ChapterReloaded di IDCC Shah
  • Saya doakan satu hari nanti semua followers SifufBads ni dapat
  • Sape je x nak profit lebat bak cendawan tumbuh lps
  • YOU ARE DIGITAL MILLIONAIRE!!!   Tahniah!! Kpda yg hadir
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • Jumpe Sokk Kayyy  Kurang drpd 24 jam sahajee lagiii
  • Anggaplah kegagalan demi kegagalan itu sebagai satu starting point anda
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
ROI Chapter Class
ROI Chapter Class

Rasa Struggled Dalam Bisnes? Sales Makin Kecut? Profitnya Makin Menipis? Kos2 Semakin Meningkat? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Nanti? Izinkan SifufBads Bantu Anda! Lengkapkan Form di Bawah Sekarang!