Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda?

Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda

Yes i’m serious! X tipu punyerr. Ada satu ‘powerful weapon’ dlm Fb Ads, yg mmbolehkan iklan fb anda di ‘tembak’ tepat kepada audiens yg berada dlm kawasan sasaran..even nk target jiran sebelah rumah pun boleh!

‘Weapon’ ni sesangat-sangat seswai jika anda:

  • OWNER BUTIK – nk wat grand opening? Nk wat sales di butik? Yes! Korg mmg wajib tau ‘weapon’ ni klu nak org beratur pjg dpn butik dari pagi lagi..
  • PEMILIK RESTORAN – kedai lawa, menu unik, mknn sodap..tp x guna gak klu org sekeliling xtau ttg kewujudan restoran anda tu. ‘Weapon’ ni mmbolehkan anda mnjemput mereka pekena menu2 best kt kedai anda tu tnpa perlu susah pyh edar flyers, bina bunting dan banner..
  • BISNES SERVICES – pasang ekon? repair laptop? katering? potong rumput? cuci karpet? part-time maid? Konfem ‘weapon’ ni utk korang..
  • EVENT MANAGEMENT – Fashion bazar? Fun-fair? Entertainment show? Pameran? Open house(haha!)..Inilah ‘weapon’ yg akan meminimakan kos marketing anda..

Yes!

“SAYALAH ORGNYE! CPTLAH TNJUK CARANYA SIFU..”

Sabar-sabar… sabar tu kan sebahagian drpd SABARiah..hehehe..

Ok..nak tau caranya?

Betul-betul ready?

Are u serious?

Orait..saya pn xnak cter pjg..tgk gmbar2 ni klu korg nk tau cara gunakan ‘weapon’ ni..

STEP 1: Pada bahagian location, klik pada ruangan kosong spt yg ditunjukkan pd rajah.

2

STEP 2: Klik button Drop Pin.

3

STEP 3: Skrol map, dan cari kawasan yang hendak anda sasarkan.

4

STEP 4: Jika perlu, anda boleh ubah jarak lingkungan iklan anda mengikut kesesuaian. Nah, skrg iklan anda sudah pun siap utk di-‘headshot’ kan pada audiens di kawasan tersebut.

5

Simple je kan? Jgn lpe SHARE kalau anda dpt sesuatu yg bermanfaat dr tips ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. rafeah says:

    Alhamdulillah…saya belajar sesuatu hari ini

  2. Nurul says:

    alhamdulillah tip yg bagus utk bisnes saya tqvm 🙂

  3. ros says:

    Tqvm for good info

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Bila bergelar founder bisnes niBanyak hati yang kena dijagaDari atas
  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
  • Ini umiemanis Dia merupakan founder pada butik imanishijab yg tersohor
  • Jika dulu dia dah bantu naikkan produk mak nya secara
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!