Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda?

Diterbitkan pada Sep 5, 2016 oleh

Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda

Yes i’m serious! X tipu punyerr. Ada satu ‘powerful weapon’ dlm Fb Ads, yg mmbolehkan iklan fb anda di ‘tembak’ tepat kepada audiens yg berada dlm kawasan sasaran..even nk target jiran sebelah rumah pun boleh!

‘Weapon’ ni sesangat-sangat seswai jika anda:

  • OWNER BUTIK – nk wat grand opening? Nk wat sales di butik? Yes! Korg mmg wajib tau ‘weapon’ ni klu nak org beratur pjg dpn butik dari pagi lagi..
  • PEMILIK RESTORAN – kedai lawa, menu unik, mknn sodap..tp x guna gak klu org sekeliling xtau ttg kewujudan restoran anda tu. ‘Weapon’ ni mmbolehkan anda mnjemput mereka pekena menu2 best kt kedai anda tu tnpa perlu susah pyh edar flyers, bina bunting dan banner..
  • BISNES SERVICES – pasang ekon? repair laptop? katering? potong rumput? cuci karpet? part-time maid? Konfem ‘weapon’ ni utk korang..
  • EVENT MANAGEMENT – Fashion bazar? Fun-fair? Entertainment show? Pameran? Open house(haha!)..Inilah ‘weapon’ yg akan meminimakan kos marketing anda..

Yes!

“SAYALAH ORGNYE! CPTLAH TNJUK CARANYA SIFU..”

Sabar-sabar… sabar tu kan sebahagian drpd SABARiah..hehehe..

Ok..nak tau caranya?

Betul-betul ready?

Are u serious?

Orait..saya pn xnak cter pjg..tgk gmbar2 ni klu korg nk tau cara gunakan ‘weapon’ ni..

STEP 1: Pada bahagian location, klik pada ruangan kosong spt yg ditunjukkan pd rajah.

2

STEP 2: Klik button Drop Pin.

3

STEP 3: Skrol map, dan cari kawasan yang hendak anda sasarkan.

4

STEP 4: Jika perlu, anda boleh ubah jarak lingkungan iklan anda mengikut kesesuaian. Nah, skrg iklan anda sudah pun siap utk di-‘headshot’ kan pada audiens di kawasan tersebut.

5

Simple je kan? Jgn lpe SHARE kalau anda dpt sesuatu yg bermanfaat dr tips ni..

Komentar (3)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!