Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda?

Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda

Yes i’m serious! X tipu punyerr. Ada satu ‘powerful weapon’ dlm Fb Ads, yg mmbolehkan iklan fb anda di ‘tembak’ tepat kepada audiens yg berada dlm kawasan sasaran..even nk target jiran sebelah rumah pun boleh!

‘Weapon’ ni sesangat-sangat seswai jika anda:

  • OWNER BUTIK – nk wat grand opening? Nk wat sales di butik? Yes! Korg mmg wajib tau ‘weapon’ ni klu nak org beratur pjg dpn butik dari pagi lagi..
  • PEMILIK RESTORAN – kedai lawa, menu unik, mknn sodap..tp x guna gak klu org sekeliling xtau ttg kewujudan restoran anda tu. ‘Weapon’ ni mmbolehkan anda mnjemput mereka pekena menu2 best kt kedai anda tu tnpa perlu susah pyh edar flyers, bina bunting dan banner..
  • BISNES SERVICES – pasang ekon? repair laptop? katering? potong rumput? cuci karpet? part-time maid? Konfem ‘weapon’ ni utk korang..
  • EVENT MANAGEMENT – Fashion bazar? Fun-fair? Entertainment show? Pameran? Open house(haha!)..Inilah ‘weapon’ yg akan meminimakan kos marketing anda..

Yes!

“SAYALAH ORGNYE! CPTLAH TNJUK CARANYA SIFU..”

Sabar-sabar… sabar tu kan sebahagian drpd SABARiah..hehehe..

Ok..nak tau caranya?

Betul-betul ready?

Are u serious?

Orait..saya pn xnak cter pjg..tgk gmbar2 ni klu korg nk tau cara gunakan ‘weapon’ ni..

STEP 1: Pada bahagian location, klik pada ruangan kosong spt yg ditunjukkan pd rajah.

2

STEP 2: Klik button Drop Pin.

3

STEP 3: Skrol map, dan cari kawasan yang hendak anda sasarkan.

4

STEP 4: Jika perlu, anda boleh ubah jarak lingkungan iklan anda mengikut kesesuaian. Nah, skrg iklan anda sudah pun siap utk di-‘headshot’ kan pada audiens di kawasan tersebut.

5

Simple je kan? Jgn lpe SHARE kalau anda dpt sesuatu yg bermanfaat dr tips ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. rafeah says:

    Alhamdulillah…saya belajar sesuatu hari ini

  2. Nurul says:

    alhamdulillah tip yg bagus utk bisnes saya tqvm 🙂

  3. ros says:

    Tqvm for good info

Leave a Reply to rafeah Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Psss! Nak tanya ni Korang kenal ke 2 org ni?
  • Strategi yg dulunya berkesanbelum tentu bkesan pd msa skrg SJ
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya   Hanya seorang
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Game bisnes skrg ni dah tak sama mcm thun2 sbelum
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!