Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda?

Tahu Tak Fb Ads Boleh Headshot Terus Kat Jiran Sebelah Rumah Anda

Yes i’m serious! X tipu punyerr. Ada satu ‘powerful weapon’ dlm Fb Ads, yg mmbolehkan iklan fb anda di ‘tembak’ tepat kepada audiens yg berada dlm kawasan sasaran..even nk target jiran sebelah rumah pun boleh!

‘Weapon’ ni sesangat-sangat seswai jika anda:

  • OWNER BUTIK – nk wat grand opening? Nk wat sales di butik? Yes! Korg mmg wajib tau ‘weapon’ ni klu nak org beratur pjg dpn butik dari pagi lagi..
  • PEMILIK RESTORAN – kedai lawa, menu unik, mknn sodap..tp x guna gak klu org sekeliling xtau ttg kewujudan restoran anda tu. ‘Weapon’ ni mmbolehkan anda mnjemput mereka pekena menu2 best kt kedai anda tu tnpa perlu susah pyh edar flyers, bina bunting dan banner..
  • BISNES SERVICES – pasang ekon? repair laptop? katering? potong rumput? cuci karpet? part-time maid? Konfem ‘weapon’ ni utk korang..
  • EVENT MANAGEMENT – Fashion bazar? Fun-fair? Entertainment show? Pameran? Open house(haha!)..Inilah ‘weapon’ yg akan meminimakan kos marketing anda..

Yes!

“SAYALAH ORGNYE! CPTLAH TNJUK CARANYA SIFU..”

Sabar-sabar… sabar tu kan sebahagian drpd SABARiah..hehehe..

Ok..nak tau caranya?

Betul-betul ready?

Are u serious?

Orait..saya pn xnak cter pjg..tgk gmbar2 ni klu korg nk tau cara gunakan ‘weapon’ ni..

STEP 1: Pada bahagian location, klik pada ruangan kosong spt yg ditunjukkan pd rajah.

2

STEP 2: Klik button Drop Pin.

3

STEP 3: Skrol map, dan cari kawasan yang hendak anda sasarkan.

4

STEP 4: Jika perlu, anda boleh ubah jarak lingkungan iklan anda mengikut kesesuaian. Nah, skrg iklan anda sudah pun siap utk di-‘headshot’ kan pada audiens di kawasan tersebut.

5

Simple je kan? Jgn lpe SHARE kalau anda dpt sesuatu yg bermanfaat dr tips ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. rafeah says:

    Alhamdulillah…saya belajar sesuatu hari ini

  2. Nurul says:

    alhamdulillah tip yg bagus utk bisnes saya tqvm 🙂

  3. ros says:

    Tqvm for good info

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • FREE  Alhamdulillah pembuka seminar Missing ChapterReloaded di IDCC Shah
  • Saya doakan satu hari nanti semua followers SifufBads ni dapat
  • Sape je x nak profit lebat bak cendawan tumbuh lps
  • YOU ARE DIGITAL MILLIONAIRE!!!   Tahniah!! Kpda yg hadir
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • Jumpe Sokk Kayyy  Kurang drpd 24 jam sahajee lagiii
  • Anggaplah kegagalan demi kegagalan itu sebagai satu starting point anda
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
ROI Chapter Class
ROI Chapter Class

Rasa Struggled Dalam Bisnes? Sales Makin Kecut? Profitnya Makin Menipis? Kos2 Semakin Meningkat? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Nanti? Izinkan SifufBads Bantu Anda! Lengkapkan Form di Bawah Sekarang!