Seminar FB Ads New Chapter

Alhamdulillah. Selesai sudah seminar Fb Ads New Chapter 2017, closing 2016.. Semoga perkongsian dari sifufbads & juga perkongsian dari alumni Sifufbads yang lain, memberi jutaan manfaat untuk owner2 bisnes. Dalam menghadapi, bisnes 2017..

Thanks buat yg hadir semua. Anda memang ohsem! Sanggup leburkan masa hujung minggu bersama family dengan hadir untuk menyedut ilmu…

Tahniah!

Sapa yang hadir di wisma mca kelmarin? Ada gambar-gambar yang anda ambil? Cuba kongsikan dekat ruangan komen di bawah 🙂

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Leave a Reply to tips kurus Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya   Hanya seorang
  • Setuju tak bg seorang usahawan seorang founder Leader  TIME
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • isteri sy benti kerja lepas 5 tahun Happy nya sy
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!