Seminar Sifufbads Roadtour di Penang

“PAWWA OGHANG PENANG HARI NI..”

Alhamdulillah, selesai.. Thanks support tim sifufbads di Penang.. insyallah, ilmu walaupun sedikit, diamalkan.. memberi hasil, resultnya.. TUKAQ PLATFORM MKTG BISNES HAMPA KE ONLINE, GUNA FB ADS NAA…

Betui ka loghat penang ataih ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. zakaria hamid says:

    as salam sifu bila nak roadtour penang lagi

Leave a Reply to zakaria hamid Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Psss! Nak tanya ni Korang kenal ke 2 org ni?
  • Strategi yg dulunya berkesanbelum tentu bkesan pd msa skrg SJ
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya   Hanya seorang
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Game bisnes skrg ni dah tak sama mcm thun2 sbelum
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!