Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

4 Cara Mudah Untuk Elak Anda Akaun FB Ads Anda Disapproved & Flagged

Diterbitkan pada Jul 14, 2017 oleh

Sebenarnya ramai yg buat bisnes yg high risk ni..Tak kira ler jual ubat kurus ler, produk intim ler, produk besar kecik ler..

Mmg tak dinafikan, bila jual produk2 mcm ni..Mmg “laju” salesnya..

Tapi tulah, FB mmg tak benarkan la korang promote produk2 mcm ni..Lagi2 buat iklan lak tu..

Jangan risau..Setiap masalah mesti ada SOLUTION nyer..Yg penting jangan putus asa..BUAT SAMPAI JADI..

“ADS SY ASYIK TAK APPROVE JER..”

Kalo tak approve tu still ok..Ada tu terus account nyer kena FLAGGED dan page kena UNPUBLISHED…Sedey…

“ADA TIPS TAK?”

Ni nk bg tips ler…Korang boleh cuba ler..Yg penting kena ada usaha…

  • STORYTELLING – Utk CW, korang buat jenis story..Nak story ape? Mgkin ada boleh story pasal testimoni dari customer..Cite ler..dari sblm dia consume sampai ler lps dia consume..

Dgn guna story ni, kita menjual secara SOFTSELL…Audien LEBIH MUDAH terinspirasi dgn story org lain…

  • DOUBLE MEANING – Utk ELAKKAN anda dikesan promote produk2 tersebut. Guna ler ayat2 double meaning yg MENGGAMBARKAN masalah dan solution utk produk tersebut..

JANGAN terus direct sebut masalah atau solution yg nk di HIGHLIGHT kan tu..Gunakan DOUBLE MEANING…

  • EJAAN – Anda juga gunakan ejaan yg tak tepat, ringkaskan ejaan atau ayat2 yg lain refer pada masalah2 tersebut..

Ianya lebih kurang mcm double meaning tadi gak…

  • ELAKKAN AYAT NEGATIF – Jgn ler sesekali korang gatal2 tangan nk gunakan ayat2 NEGATIF & SEXUAL yg FB awal2 remarks..

“APA YG AYATNYA?..”

Elakkan perkataan mcm DARA, KETAT, RAPAT, BESAR, MANTAP, GHAIRAH dan perkataan yg sama waktu dgnnya…

Wokeh..Settle!

Dh faham kan..Lps ni jgn ulang benda yg sama..Cuba korang apply tips yg Sifufbads bagi tadi tu..Mungkin bermanfaat utk korang..

Komentar (3)

  1. dora

    upload video disapproved jugak tuan.. upload gambar tanpa satu perkataan disapproved jugak.. reported problem saya disapproved jugak.. kepala dah besar skrg.. pengunaan produk saya kat muka saja. apa masalahnya lagi tuan?

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!